Να το πω ή να μη το πω?Εεεε λοιπόν θα το πω!
Για να φτάσει η κοινοπραξία να χρωστά πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ (κάποιοι μιλάνε για 160!)πέρα από την δεδηλωμένη ευθύνη μετόχων και διοικήσεως, κάποιοι δικοί μας αιρετοί έκαναν τα στραβά μάτια και υπέγραφαν όλα βαίνουν καλώς!….

Άλλοι το έκαναν από κουταμάρα,άλλοι επειδή τους πήγαιναν τζάμπα ταξιδάκια στο Ισραήλ,άλλοι επειδή είχαν μια χρυσή καρτούλα και τρωγόπιναν τζάμπα,άλλοι πούλαγαν σε υψηλές τιμές προιόντα που δεν τα αγόραζε καμία άλλη σοβαρή επιχείρηση,άλλοι επειδή ήταν προϊστάμενοι ενώ δεν έπρεπε να είναι,
και ορισμένοι,
οι πιο πονηροί έφευγαν με λιτσεςβα με φταλε!
Οι μόνοι κατά την γνώμη μου και είναι κοινό παραδεκτό-το έχει γράψει η ιστορία-που σήκωσαν ανάστημα και πίεσαν τους συνεταίρους μας για διαφάνεια ήταν η προηγούμενη δημοτική αρχή.
Το να βλέπω τις τελευταίες μέρες και σήμερα κάποιων εξ αυτών των ”αιρετών” να πέφτουν από τα σύννεφα μόνο γέλωτα προκαλούν.
Τους συνιστώ επίσης να κάνουν 50 προσευχές την ημέρα μην και κλείσει το μαγαζί πέρα, γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν 1300 εξαγριωμένους υπαλλήλους ορισμένοι εκ των οποίων βαράνε πολύ άσχημα όταν θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα μπορούν να αγοράσουν γάλα στα παιδιά τους..

Μιχάλης Μ.Φιλιάνδρας