Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γράψτε ξανά ιστορία…

- Advertisement -

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα, προκειμένου να γράψει για ακόμη μία φορά ιστορία είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:30 για το Final 4 της Ευρωλίγκας….

Οι «ερυθρόλευκοι» στην αγαπημένη τους Πόλη, όπου το 2012 κατέκτησε την Ευρωλίγκα, είναι έτοιμοι για την πρώτη μεγάλη μάχη κόντρα στην ρωσική ομάδα, για να διεκδικήσουν το βράδυ της Κυριακής στον τελικό της διοργάνωσης το 4ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, εκτός των γνωστών Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ, και θέλει να οδηγήσει τους παίκτες του σε ακόμη ένα επίτευγμα.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά ποια ομάδα έχουν να αντιμετωπίσουν, ωστόσο έχουν δείξει και τις προηγούμενες χρονιές πως σε τέτοια ματς γνωρίζουν τον τρόπο να πανηγυρίζουν σπουδαίες νίκες.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και οι υπόλοιποι έχουν μεταδώσει το πνεύμα των αγώνων του Final 4 στους συμπαίκτες τους και όλοι είναι πανέτοιμοι να καταθέσουν τη ψυχή τους στο παρκέ της «Σινάμ Ερντέμ».

http://www.gavros.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog