Ενα μεγάλο έργο αισθητικής αναβάθμισης της πόλης του Λουτρακίου παραδόθηκε σήμερα, εντελώς ανέξοδα, από τους πολίτες στην δημοτική αρχή!….
Οι πολίτες του Λουτρακίου επιτέλους ξεκινούν να κάνουν πράξη την πρωτοβουλία του εθελοντισμού για την ανάδειξη της καθημερινότητας τους και την υποβοήθηση της διοίκησης στον τόπο μας!
Άλλωστε η στρατηγική κατεύθυνση του τουριστικού Marketing στην χώρα μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, με τήν ανάδειξη αισθητικής των πόλεων και περιλαμβάνεται φυσικά μέσα στο Πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τον τουρισμό.
Προκειμένου να υλοποιηθεί ο μακροπρόθεσμος στόχος των πολιτών και η αποτελεσματική προβολή του τουριστικού προϊόντος της ιστορικής μας λουτρόπολης, πρέπει να ακολουθήσουν αυτά τα φωτεινά παραδείγματα, όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες του δήμου μας, και πάντα σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή για να επιτευχθεί το βέλτιστο ομοιόμορφο αποτέλεσμα!
Τέτοιες πρωτοβουλίες που συν τοις άλλοις ανταποκρίνονται και στις σύγχρονες τάσεις της εποχής, ενώ ανέξοδα οδηγούν στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, με την επιδιωκόμενη μείωση της εποχικότητας, την αύξηση των εσόδων και την προσέλκυση τουριστών, υψηλής ποιότητας, πρέπει να βρούν ευήκοα ώτα σε όλο το φάσμα της κοινωνικής μας διαστρωμάτωσης!
Αποτελούν τον μοχλό κίνησης, μίας σειράς προωθητικών τουριστικών ενεργειών, που γίνονται από τον Δήμο, την Περιφέρεια, και το αρμόδιο Υπουργείο, με τη χρήση σύγχρονων προωθητικών μέσων, τον εμπλουτισμό και την συστηματική προώθηση του brand name της χώρας μας, και φυσικά μέσα στα πλαίσια της δομημένης «προϊοντικής» επικοινωνίας!
ΥΓ. Οι “Μεδουσάρχες” της δυσφήμισης του Λουτρακίου δεν έχουν θέση στην τοπική μας κοινωνία!


Ο ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.
ΠΙΠΙΛΑΣ Η ΜΠΙΤΟΝΙΑΣ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΤΡΟΥ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Άν αυτοί είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι των Αγίων Θεοδώρων σκέψου πως θα είναι οι χειρότεροι