Άννα Παναγιωτοπούλου: Ψήφισα Τσίπρα και το μετάνιωσα, μουτζώνομαι και με τα δυο μου χέρια

- Advertisement -

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ανήκει στην κατηγορία αυτών που ψήφισαν Τσίπρα και το μετάνιωσαν…

Η ηθοποιός μιλά για τον πρωθυπουργό με σκληρές εκφράσεις, λέγοντας ότι σιχαίνεται να γράψει θεατρικό νούμερο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, θέλοντας να δώσει έμφαση σε αυτό που λέει το συλλαβίζει κιόλας: «Θα στο πω όπως το νιώθω. Σιχαίνομαι να γράψω για τον Τσίπρα. Σι-χαί-νο-μια. Πώς να στο πω αλλιώς. Μας κορόιδεψε όλους» λέει στη Real Life και συνεχίζει:

«Νομίζω ότι το μετάνιωσαν όλοι όσοι τον ψήφισαν. Όλοι όμως. “Πρώτη φορά Αριστερά” και κουραφέξαλα. Έξαλλοι είναι όλοι μαζί του! Δεν θες να τον χαστουκίσεις; Θέλεις, γιατί σε κορόιδεψε με τον πιο άθλιο τρόπο. Μουτζώνομαι που τον πίστεψα. Αλήθεια στο λέω. Μουτζώνομαι με τα δύο χέρια…».

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και εγω ελπιζα οτι θα μετανοουσε που εδω και εξι δεκαετιες ψηφιζε τους μεν και τους δεν που ξεπουλησαν τη χωρα και την εδωσαν ερμαιο στο ξενο κεφαλαιο..κριμα..

  2. ενώ φίλε μου 1,00 οι σημερινοί δεν ξεπούλησαν την Ελλάδα για άλλα εκατό χρόνια!!! Χειρότεροι όλων. Κι εγώ ήλπιζα (και όχι έλπιζα) φίλε μου.

  3. Πάλι καλά που το παραδέχεσαι Παναγιωτοπούλου. Αλλά δεν είναι ότι ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ. Δες για παράδειγμα Τάκη Ρέππα…που θα σε "λούσει" τώρα με τα εκπληκτικά Ελληνικά του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα