Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ: O προαστιακός για το Λουτράκι δημοπρατείται εντός του 2017 !! (Video)

- Advertisement -

Ο Γιώργος Δέδες από πέρισυ είχε δηλώσει στην Εκθεση του Επιμελητηρίου που διοργανώθηκε στο Λουτράκι, πως μέλημα του Υπουργείου, της Περιφέρειας και του Δήμου μας είναι η έλευση του προαστιακού στην πόλη μας…
Το έργο δημοπρατείται (επιτέλους) εντός του Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους

Αυτό πρακτικά σημαίνει πώς το αργότερο τέλος του 2018, αρχές του 2019 η έλευση του τραίνου στην πόλη του Λουτρακίου θα είναι ένα πραγματικό γεγονός.

Ακουστε τι δήλωσε ο ίδιος και τι δήλωσε αργότερα ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

video/reportaz Νίκος Νικολόπουλος

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε και; Λεφτά απο την τσέπη σου βάζεις, πολιτική σαλαμάνδρα; Τους δικούς μας φόρους και καλά διαχειρίζεσαι. Φέρτε πρώτα τον προαστιακό στο Λουτράκι και μετά θα σε φτύνουμε πιο γλυκά. Έχεις γίνει εχθρός του τόπου μας. Είσαι άφαντος και πουθενάς. Αλλά εσύ έχεις βάλει και τα υπολοιπα συντρόφια, το κόμμα και την Ελλάδα πιο ψηλά. Εσείς το μονο που έχετε καταφέρει είναι να βάλετε πιο ψηλά την μύτη σας. Αντε γειαααα.
    Πολιτικά απολιθώματα του παπανδρέου.

  2. Λαθος μεγαλο μεσα στην πολη ο προαστιακος(πουθενα δεν υπαρχει στο κοσμο!!) και μετα την δηλωση του δημαρχου οτι θα δημιουργησει προβληματα τοσο στο σχεδιο πολεως οσο και στην αναπτυξη γενικοτερα της πολεως,προσεξτε γιατι οι ευθυνες θα ειναι τεραστιες.

  3. Φυσικά και είναι λάθος. Θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα. Η πόλη θα κοπεί στα δύο. Δεν θα είναι με διαβάσεις, όπως τις γνωρίζουμε. Ο προαστιακός θα κλείσει τον χώρο εκατέρωθεν των γραμμών και δεν θα επιτρέπεται η διάβαση, όπως εφαρμόζεται ήδη στα μέρη που περνά ο προαστιακός. Το καλύτερο είναι να γίνει ο Σταθμός έξω από την πόλη όπου θα εκμεταλλευτούμε και θα αναπτύξουμε εκτάσεις αχρησιμοποίητες, όπως το εργοστάσιο Θρουβάλα, που τώρα μοιάζει με σκουπιδότοπος.

  4. 1:57 εντος της πολης θα είναι γραμμη τυπου τραμ αρα θα διερχονται πεζοι κλπ -στην αθηνα οπου είναι τραμ πχ νεα σμυρνη διερχονται και παρα διερχονται

  5. Ο Προαστιακός είναι τράμ; Γιατι απ'ότι ξέρω δεν έχουν καμμία σχέση. Το τραμ είναι σχεδιασμένο να κινείται εντός των πόλεων και όχι εκτός σε αντίθεση με τον Προαστιακό (Το οποίο είναι τραίνο)! Σωστά Πανέξυπνο Καλόπαιδο;;;

  6. Συμφωνώ με τους ανωτέρω 2 φίλους.
    Εργοστάσιο Θρουβάλα ή Ισθμός οι καλύτερες λύσεις.
    Και μετά μινι-μπας μέχρι το ΚΕΝΤΡΟ της πόλης!
    Έτσι:
    1) Ούτε η πόλη θα κοπεί στα δύο
    2) Ούτε οι ταξιδιώτες θα αναγκάζονται να περπατάνε με αποσκευές από την οδό Αιγαίου μέχρι το ΚΕΝΤΡΟ του Λουτρακίου.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.

  7. ο προαστιακος δυλ η τρενοσε ειναι εταιρια οχι του δημοσιου αλλα με ξενο επενδυστη .Χωρις μελετη στα χερια τους για το ποσους επιβατες θα υπαρχουν και αν ειναι συμφερουσα η ζημιογωνα η γραμμη δεν εγινε απο οτι ξερω οποτε ξεχαστε το με 10 και 20 επιβατες υπαρχει ζημια και δεν θα δαπανηθουν καποια εκατομυρια για να γινει αυτο το εργο .ΚΑΙ σωστα δεν πρεπει να γινει η μονη γραμμη που θα ειναι κερδοφορα ειναι η συνδεση κορινθου-λουτρακιου απο την παλια γραμμη και μινι μπας για προαστιακο .εκτος εαν αυτοι που ταζουν κανουν το εργο με χρηματα απο την τσεπη τους ….τοτε το οραγμα αλαζει

  8. 323 κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? λεμε οτι η συνδεση μεσα στο λουτρακι του προαστιακου λειβαδακι κλπ θα ειναι ΤΥΠΟΥ τραμ η γραμμη.Πηγαινε στην αθηνανα δεις πως ειναι η γραμμη τραμ. Μετα τον ισθμο θα κινειται οπως το τραμ με χαμηλες ταχυτητες σε γραμμη τυπου τραμ.αφηστε τις εξυπναδιτσες αλλο προαστιαστιακος αλλο τραμ και οι υπολοποι οτι θα κοπει η πολη στα δυο κλπ. Η νεα σμυρνη κοπηκε στα δυο???Τα μινι μπας να τ αγορασετε και να τα βαλετε να κανουν βολτες γυρω απ το βασιλοπουλο. Γιστι βλεπω 541 σε πηρε ο πονος οτι πως θα κουβαλανε τα μπαγκαζια απο την αιγαιου. Λοιπον παρτε το χαμπαρι τα λεφτα βρεθηκαν μελετη υπαρχει και το εργο ειναι κερδοφορο.Το παιχνιδακι τοσα χρονια εις βαρος της πολης το ΧΑΣΑΝ αυτοι που το καναν.τωρα ξυδακι .

  9. 10:01 Μιλάς υποθετικά. Τί πάει να πεί ΤΥΠΟΥ τραμ; Μου μιλάς για γραμμή Τραμ ενώ αναφέρεσαι σε τραίνο. Φέρε ένα παράδειγμα για αυτά που λές, για να γίνεις πιστευτός, αλλά το παράδειγμα να είναι απο τραίνο και ΌΧΙ από ΤΡΑΜ. Και μόλις καταφέρεις να το κάνεις αυτό, που δεν θα μπορέσεις, πές μου και μία μελέτη κόστους οφέλους για το συγκεκριμένο έργο που έχει γίνει, για να δούμε αν έχει νόημα να έρθει μέσα στην Πόλη ο Προαστιακός. Σε παρακαλώ όμως, μην αρχίσεις να μπουρδολογείς πάλι με επιχειρήματα όπως τα παραπάνω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog