Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Εθνική ομάδα ακρωτηριασμένων σε φιλικό αγώνα με τους διεθνείς παλαίμαχους στο Ναύπλιο (εικόνες)

- Advertisement -

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στο Ναύπλιο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων Ελλάδας…
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Ναυπλίου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, μεταξύ της εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων και ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α΄ Εθνικής.
Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και την συνδιοργάνωση είχαν η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΑΟ Πλατανίτι και ο Πολιτιστικός Συλλογος ΜΟΡΙΑΣ.

Αγωνίστηκαν οι ομάδες:

-Εθνική ομάδα ακρωτηριασμένων Ελλάδος
-Ανεξάρτητη ομάδα Παλαιμάχων Διεθνών και Παλαιμάχων Α΄Εθνικής
-Ομάδα Ποδοσφαίρου Celebrities Ναυπλίου

Μερικά από τα ονόματα των μεγάλων άσσων του ποδοσφαίρου που έπαιξαν στο φιλανθρωπικό αγώνα ηταν: ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΦΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΜΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΡΜΥΛΑΓΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΤΡΑΙΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΦΣΟΥΤ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΟΥΛΓΕΡΟΓΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και έκαναν απονομές αναμνηστικών, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, εκπρόσωποι της ΕΠΟ και αθλητικοί παράγοντες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog