Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον Παύλο Φύσσα

- Advertisement -

Με ανάρτησή του στο facebook ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα…

Σε αντίθεση με την επίσημη ΝΔ αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της, που απέφυγαν να τοποθετηθούν, ο Κ. Μπακογιάννης πήρε θέση.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Ο Φασισμός δεν πεθαίνει με ευχές, αλλά με δικαιοσύνη και δημοκρατία».

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αριστοφασιστες. Θέλετε αναρχία και χάος. Σας πήρε ο κόσμος χαμπάρι. Σας κατάλαβε η νεολαία πόσο ψεύτες είστε. Κατακαθια του Σταλινισμού.

  2. αμα ειναι τοσο δικαιος να παει να κανει μνημειο στην πατρα για τον τεμπονερα που τον σκοτωσε ο αρχηγος της οννεδ ο κυριος καλαμποκας και τωρα ειναι στελεχος της εθνικης τραπεζας στον βολο .Αλλα η μνημη εχει κοντα ποδαρια για ορισμενους ,οπως μας ωφελει και μας συμφαιρει και δεν το λεω μονο για τον μπακογιαννη αλλα για ολους .

  3. Μητσοτακη,δε βλεπεις μ αυτα που κανετε ψηφο απο εμας τους δεξιους.Με ψηφο καταγεγραμενη στην εκλογη Σαμαρα και του Μητσοτακη τωρα.Απ οτι καταλαβαινω ομως δε τη θελετε πια κιολας,δικαιωμα σας.Αν ειναι να υποστηριζετε Φυσσα,Γρηγοροπουλο η οποιο αλλο παλιοπαιδο δε του εδωσαν αρχες και αξιες οι γονεις του αλλα τα αφησαν να γινουν αναρχικοι,χαρισμα σας η ακροαριστερα.

  4. Ρε παιδιά έλεος!!!! Τι βλακείες γράφουμε εδώ;;;
    Ο Μπακογιάννης έχει ΝΕΚΡΟ ΠΑΤΕΡΑ το θυμάστε η έχετε πάθει κάτι;;;
    Ότανένας ανθρωπος ξεπερνάει την προσωπική του απώλεια και τοποθετείται με δικαιοσλυνη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ του αξίζει λίγος σεβασμός . Δεν είναι απαραίτητο να τον αποδέχεστε αλλά είναι δείγμα πολιτισμού να τον σεβόμαστε.
    Τι παίρνετε ορισμένοι και έχετε τόση πολύ κακία μέσα σας;;;

  5. 9:02 π.μ. ξέχασες σταλινοστολιά ότι μεγάλωσε στην ορφάνια γιατί του σκοτώσατε τον πατέρα? Μνήμη ψαριού έχεις εσύ? Μην μιλάς λοιπόν για Τεμπονέρες, μίλα καλύτερα για κουνουπιέρες…

  6. Δεξί χαστούκι είναι ρε φασίστα η δολοφονία Γρηγορόπουλου, Τεμπονέρα κλπ? Που την πέφτουν 10 χρυσαυγίτες κάθε φορά σε 1 άτομο? Και ποιός σας είπε ότι η τρομοκρατία επικροτείται από την αριστερά? αν είχατε διαβάσει καθόλου, χρόνια τώρα καταδικάζεται και περιθωροποιείται. Αλλά έτσι είναι.. Φασίστας και διαβασμένος δεν πάνε μαζί

  7. Δυστυχώς η νοοτροπία του να λύνω τις διαφορές μου με "τσαμπουκά" έχει θύματα δεξιά και αριστερά.
    Δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύει ο καθένας αρκει να αναγνωρίζουμε οτι ο τρόπος που λύνουμε τις διαφορές μας αποτελεί μέτρο πολιτισμού. Οι πρωτόγονοι σκοτώνονταν μεταξύ τους. Αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα απειλούν. Αυτοί που δεν πιστεύουν στην ελευθερία έκφρασης "τσμπουλαεύονται" κάποιοι επιτίθενται και ίσως σκοτώνουν. Αποφασίστε με ποιούς θέλετε να είστε μόνο κρατήστε στο μυαλό σας οτι αυτοί που σήμερα είναι "του χεριού" σας αυριο θα δυναμώσουν και τότε….αλοίμονό μας.

  8. 1:47 Σε ποιούς τα πουλάς αυτά? Ο Κυρίτσης επικροτεί την τρομοκρατία ναι ή όχι? Ο Παναγιώτης Λάμπρου? Ο άλλος ο άπλυτος με το μονίμως δεμένο τραπεζομάντιλο στο λαιμό του? Ανάγνωση ξέρεις να διαάζεις δηλώσεις τους?

  9. 1:47 μ.μ. επειδη υπαρχεις εσυ σημερα οι αριστεροι σκυβουν το κεφαλι…γιατι δεν υπαρχει χειροτερος φασισμος απο αυτον που εκφραζουν κατακαθια σαν εσενα και που στην ουσια χτιζουν αντιαριστερους… εσυ κανεις τους πραγματικους αριστερους να ντρεπονται !!!
    ξεστραβωσου λοιπον με τα παρακατω κατορθωματα των
    ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ …. "ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ"

    http://antiparakmi.blogspot.com/2013/09/73.html

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ LOUTRAKI BLOG ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ !!

    Οι 75 δολοφονίες, από τις αριστερές παρθένες της μεταπολίτευσης (ντοκουμέντα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog