Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλλαγές στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης

- Advertisement -

Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Μαρία Σπυράκη – Ο Βασίλης Κικίλιας μετακινείται στον τομέα Εθνικής Άμυνας – Στο γραφείο Τύπου της ΝΔ τοποθετείται και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας…

Αλλάζει εκ βάθρων το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τη θέση του Βασίλη Κικίλια αναμένεται να καταλάβει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία θα αναλάβει την επίσημη εκπροσώπηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη από το γραφείο Τύπου της ΝΔ μετακινείται και ο Μακάριος Λαζαρίδης και στη θέση του, ως διευθυντής του γραφείου Τύπου, τοποθετείται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας.
Έπειτα από μια θητεία στη θέση του επικεφαλής της επικοινωνιακής εκπροσώπησης της ΝΔ που χαρακτηρίζεται σαν επιτυχημένη, ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να αναλάβει επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ.

Στη θέση αυτή βρίσκεται μέχρι σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι αντιπρόεδροι της ΝΔ -δηλαδή και ο Κωστής Χατζηδάκης- δεν θα κατέχουν παραλλήλως και κάποιον ειδικό τομέα πολιτικής ευθύνης.

Πριν από περίπου μισή ώρα -όταν προφανώς θα είχε ενημερωθεί για τις επερχόμενες αλλαγές στο κόμμα- ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο τουίτερ μια φωτογραφία του με τον Κωστή Χατζηδάκη στο εντευκτήριο της Βουλής.

Με τον φίλο μου πάνω απ´όλα @K_Hatzidakis σχολιάζουμε γελώντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα περί ανταρσίας μου…
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog