Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Με το τσουβάλι τα ευρώ στο Πανεπιστήμιο Μάλαγας…Τι υπογράψατε;;;

- Advertisement -



Για το πανεπιστήμιο της Πεσκάρα έχετε ακούσει πολλά. Εχει χυθεί πολύ μαλάνι και ο δήμαρχος της Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός έχει φάει λάσπη με το τσουβάλι, γιατί πλήρωσε λεφτά στο τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πεσκάρα προκειμένου να κάνει μελέτες και προτάσεις για την πρωτεύουσα και τα χωριά της. ..


Η αντιπολίτευση του κ.Νανόπουλου έχει πεί μύρια όσα για το θέμα αυτό. 
Φαίνεται όμως ότι με τα ξένα Πανεπιστήμια δεν καθαρίσαμε στην Κόρινθο, γιατί σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι την ίδια που ο Πνευματικός τα “άκουγε” για την Πεσκάρα άλλο ένα Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο, ήταν στην Κόρινθο και πληρωνόταν αδρά απο το…Επιμελητήριο Κορινθίας, όμως…. 
Καλά το διαβάσατε, απο το Επιμελητήριο. 
Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, κανένας δεν είδε Ισπανό να κυκλοφορεί στην πόλη και κανείς δεν έμαθε ποτέ γιατί ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ το ξένο ίδρυμα. 
Το Πανεπιστήμιο της Μάλαγας (Ισπανία), έπαιρνε περισσότερα λεφτά απο της Πεσκάρα απο την διοίκηση του κ.Νανόπουλου, με την υπογραφή του κ.Σπηλιωτακάρα και την ψήφο του κ.Λουζιώτη…!!!! 
Πάλι καλά διαβάσατε…! 
Σας αποκαλύπτουμε τα έγγραφα που προφανώς θα δημιουργήσουν μεγάλη αναταραχή, πολλά ερωτηματικά και ακόμα περισσότερες έγνοιες στους εμπλεκόμενους. 
ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ και πήρε περίπου 100.000 ευρώ; 
Θα μας απαντήσει ο απερχόμενος πρόεδρος του επιμελητηρίου κ.Νανόπουλος που έχει υπογράψει την απόφαση;;;;;; 


Θα μας απαντήσει ο κ.Σπηλιωτακάρας που το ένταλμα πληρωμής φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ του επιμελητηρίου;;;;; Θα μας απαντήσει ο κ. Λουζιώτης μέλος της διοίκησης και της πλειοψηφίας;;;; 


Είναι σίγουρο ότι κάποιος θα δώσει απάντηση και θα ξεκαθαρίσει τι προσέφερε το Πανεπιστήμιο της Μάλαγας στην Κορινθία και πληρώθηκε τόσα λεφτά …!!!!!!!!!!!!!! 


Τους Ιταλούς της Πεσκάρα τους βλέπουμε χρόνια στην Κόρινθο, να τρώνε, να ρίχνουν ζεμπεκιές, να ρίχνουν και καμία ιδέα που και που, μεταξύ, κοτσομούρας και λιθρινιού… 
Τους Ισπανούς δεν τους είδε κανένας και ποτέ και έτσι πρέπει να μάθουμε γιατί πληρώθηκαν… 
Είναι παράλογο;;;; 
Τα λεφτά είναι πολλά και ελπίζουμε να δοθούν άμεσα οι απαντήσεις απο τους ερωτώμενους για να μην διαχυθούν κοινά δαιμόνια στην κοινωνία και στους επιχειρηματίες που πρέπει με καθαρό μυαλό να πάνε στην κάλπη…! 
Ειδικά οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι πρέπει σήμερα κιόλας να απαντήσουν τι ψήφισαν και τι υπέγραψαν…! 
Είμαστε όλο αγωνία…. 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog