Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κατέθεσε μήνυση η Δούρου για τους θανάτους από την πλημμύρα

- Advertisement -

Για αυτές τις ανθρώπινες ζωές που θρηνούμε και για αυτές τις περιουσίες που καταστράφηκαν, επιτέλους να αποδοθούν ευθύνες. Δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στην ΕΡΤ και ανέφερε πως υπέβαλε στην κυρία Δημητρίου (εισαγγελέα Αρείου Πάγου) αναφορά «έτσι ώστε κι εγώ με τη σειρά μου, να συνδράμω ώστε αυτή τη φορά κάποιοι και κάποιες να τιμωρηθούν»…

«Αυτή την ώρα δεκάδες συμπολίτες μας θρηνούν την απώλεια ζωής των πιο κοντινών τους προσώπων. Και θρηνούν μέσα στη λάσπη. Ένα τεράστιο φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη, δοκιμάζει τους συμπολίτες μας, κι εμείς στην ΠΑΤΤ, πράττουμε ό,τι οφείλουμε εκ του νόμου με συναίσθηση ευθύνης.

 Έχουμε κλείσει τα σχολεία για να μην δοκιμαστούν ζωές μικρών παιδιών, έχουμε κηρύξει σε έκτακτη ανάγκη τους δοκιμαζόμενους δήμους ώστε να μπορέσουν να λάβουν από το αρμόδιο υπουργείο αποζημιώσεις. Έχουμε προσφύγει στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρ. Επιτροπής για περαιτέρω συνδρομή. Και συνδράμουμε με μηχανήματα την Πυροσβεστική. Όμως την ίδια στιγμή, εκ του θεσμικού μου ρόλου, αισθάνομαι την ευθύνη να αναζητήσω τις ευθύνες και τις αιτίες που αυτές τις ώρες συμπολίτες μου θρηνούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Θα ήθελα να μην είμαι ένας κρίκος σε μια αλυσίδα παθογενειών όπου τα μπαζωμένα ρέματα, τα σπίτια που έχουν παράνομα κτιστεί στις κοίτες ποταμών, με μια νομοθετική ρύθμιση, κάποια στιγμή, νομιμοποιούνται. Δεν θα ήθελα να είμαι ένας κρίκος στην αλυσίδα δεκαετιών στρεβλώσεων της ελληνικής δημόσιας διοίκησης που προσπερνά τη μία βιβλική καταστροφή μετά από την άλλη, χωρίς να αναζητήσει τα αίτια. Θέλω λοιπόν να συνδράμω ως επικεφαλής της ΠΑΤΤ ώστε για αυτές τις ζωές που θρηνούμε και τις περιουσίες που καταστράφηκαν να αποδοθούν επιτέλους ευθύνες.

Υπέβαλα στην κα Δημητρίου αναφορά ώστε κι εγώ να συνδράμω ώστε αυτή τη φορά κάποιοι και κάποιες να τιμωρηθούν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους δεν επιχειρούν αυτή τη στιγμή κανενός είδους τυμβωρυχία και, πρωτόγνωρο, ότι τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν επιδοθεί στη λασπολογία και την μικροκομματική λογική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού σώματος καθώς και τους δικαστικούς λειτουργούς όπως τον κο Ζαγοραίο και την κα Δημητρίου που έχουν επιδείξει αντανακλαστικά που έχουμε όλες και όλοι ανάγκη» δήλωσε η κ. Δούρου.

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχαμε καιρό να σε δούμε αρχή Kατίνα στην επικαιρότητα..!!
    Εκεί –εκεί με την Κωνσταντοπούλου…
    Για μια Ελλάδα νέα ..
    Και με δυναμικές γυναίκες σαν εσάς…..!!
    Zoom…

  2. 4:21 Εσυ εισαι γενικα μισογυνης, οπως μας εχεις δειξει και σε παρελθοντα σχολια σου. Ισως να φταιει η μοναξια και το…μουσι σου…

  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ -40% !!!

    17 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΖΑ !!!

    ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ??

    αλλη μια τελευταια ερωτηση ….
    Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΠΟΨΕ ???

  4. 1:29 π.μ. οι "κατίνες" σαν κι εμένα, έχουμε άντρα και παιδιά. Ζουμε μέσα στην αγάπη και θαλπωρή της οικογένειά μας και όχι στην μαγκουφιά, την μιζέρια, την απομόνωση, την δυσωδία και την κακομοιριά κάποιων-κάποιων (με εννοείς;) πνίγοντας την απελπισία τους λόγω μισογυνισμού και έλειψης ταυτότητας και οικογενειακών ριζών στα καρτούτσα κοκκινέλια και στις ρετσίνες. Γιαυτό κάνε μας την χάρη και κλείσ'το.

  5. Και επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από ανωνυμία, σαν κάποιους-κάποιους (με εννοείς?) είμαι η Ελένη από Μεσσηνία και τα έχουμε ξαναπεί εδώ μέσα κύριε ανώνυμε, ανύπαρκε, δειλέ φαλοκράτη. Εσένα πώς σε λένε;;;;;;

  6. Όποιος ψωμολυσσάει, λένε στον τόπο μου, γυναίκες ονειρεύεται. Ομίλησε ο ανώνυμος σκατζόχοιρος με το λυγδιασμένο μούσι περί φλερτ ή μήπως δεν διάβασα καλά?

  7. Έχεις γράψει στο παρελθόν (ανώνυμα, όπως συνηθίζεις) ότι έχεις πάει με 800 και βάλε γυναίκες? Για ξαναγράψ'το με ονοματάκι κύριε νάρκισσε αρχοντίδη να γελάσουν και οι καλικάτζαροι μαζί σου εδώ μέσα !

  8. Βλέπω Ελενίτσα τρίβεσαι στην γλίτσα του τσοπάνη..!
    Όμως η δική μου γλίτσα είναι από αγριελιά και έχει πολλούς ρόζους, και τσούζουν…!!
    Για αυτό πρόσεχέ με… άλλωστε ότι έχω να σου πω δεν θα τα γράψουν….!
    Διότι είσαι το αδύναμο φύλλο και καλύπτεσαι από τον νόμο,
    Αλλά στην πράξει γλώσσα-γλώσσα…και μεγάλη…?

  9. Σωστά τα λες κύριε 4:01, για ό,τι και να μου πεις. Στην ηλικία σου να πεις είσαι μόνο ικανός, όχι να κάνεις. Είναι βιολογικό το ζήτημα, πώς να το κάνουμε δηλαδή? Ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει…

  10. Σωστά αλλά την ξέρεις την παροιμία κυρία μου
    ΄΄Ο γάιδαρος όταν γερνάει του γίνεται…. γλίτσα….΄΄
    Για αυτό να τους προσέχεις αυτούς σαν και μένα…
    Διότι είναι και θέμα DNA….!

  11. 1:42 π.μ. βρίσκεις και τρόπους να δικαιολογείς την απλυσιά σου έτσι; Μακρυά από εμάς λοιπόν, γιατί κάποιος που δεν σέβεται τον εαυτό του και βρωμοκοπάει σαν τσοπανόσκυλο, άλλο πόσο τον κοινωνικό του περίγυρο. Στα βουνά έπρεπε να ζείτε εσείς στις γούρνες του χωριού σας.

  12. 10:46 ε, κυρ-γάϊδαρε, σε σένα μιλάω με το καλό DNA και την απλυσιά παντού γύρω σου και επάνω σου. Ξέρεις να ξεχωρίζεις δύο ειδών της συνομοταξίας σου άχυρο?

  13. Ενώ εσύ όσο και να πλυθείς…να βάλεις φρου-φρου και αρώματα..δεν θα σε αφήσουν να περάσεις στο βάθος της εκκλησίας…….
    ΥΓ ΄΄ Ίσως και να μην το έχεις ακούσει ποτέ αυτό…
    Ίσως…?? ΄΄

  14. Εμ φυσικά. Επάνω στο σαμάρι του γαϊδάρου δεν θα με αφήσουν ποτέ. Όπως και να το κάνουμε, εκκλησία είναι αυτή, ιερός τόπος, όχι αφισοκολλητήριο του πασοκ για αργόσχολους τεμπελχανάδες, όπως διαβάζω για σένα εδώ μέσα. Και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα "ίσως", διότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αυτό το έχεις ακούσει ποτέ?

  15. Βρε κατίνα ακόμη να δουλέψω…?
    Έχω 39 χρόνια επίσημα ένσημα, και δεν ξέρω πόσα άλλα ανεπίσημα..! Διότι δεν θυμάμαι στην ζωή να μην δούλευα πάνω από 2-3 μήνες τον χρόνο…!
    Όσο για την καθαριότητα το κάνω εξεπίτηδες να μην με πλησιάζουν κάτι σαν εσένα…
    Όπου είναι βρομιάρες από μέσα,,από κάτω μέχρι την βρόμικη γλώσσα τους… βούλο…

  16. Ναι, ομίλησε η ζωή εν τάφω και μας απεκάλεσε σε κάτι σαν ελληνικά βούλο, εννοώντας βούρλο. Μας ομίλησε για DNA, για αγριελιές, για ρόζους, αλλά δεν μας είπε το όνομά του. Θα μας πει όμως ότι δεν έχει πρόβλημα να το αναρτήσει, αλλά δεν θα μας το γράψει τελικώς, όπως σε τόσες άλλες περιπτώσεις που έχει προκληθεί από διαφόρους. Ας μείνω εγώ λοιπόν στο σπίτι μου και εκείνος στην αλεπουδότρυπά του. Και τώρα, διασκεδάστε μαζί μας… http://www.loutrakiblog.gr/2015/07/oxi-no-moret.html


  17. Όσο για το βούρλο (το οποίο είσαι ..)
    τα αυτονόητα εγώ δεν τα γράφω..!!
    Εδώ εννοώ βούλο = βούλωστο..!!
    Να στα κάνω ψιλοκομμένο μαϊντανό με ρόζους…..!

  18. κύριε 1.22 π.μ. (δηλαδή την ώρα που οι άνθρωποι της ηλικίας σας ήδη κοιμούνται με 120 χλμ την ώρα) μην εξάπτεσθε παρακαλώ. Στην ηλικία σας κάτι τέτοιες αντιδράσεις μπορεί να αποβούν μοιραίες. Το κακό είναι ότι δεν βρέθηκε μία πρασινοφρουρού να σας έκανε άνθρωπο και να σας έβαζε στον σωστό δρόμο. Φυσικά ταίρι μπορεί ακόμη να βρεθεί, αλλά αυτό θα έχει και στομάχι και θα θέλει να το γεμίσει. Βιολογικό είναι το θέμα. Στις δικές σας τις ξελιγομάρες θα κουρνιάσει? Ποσώς και δυστυχώς. Το τρένο σφύριξε και παρήλθε. Τώρα η ζωή ολοκληρώνει δυστυχώς την ευθύγραμμη πορεία της…

  19. Τις γυάλες τις γεμίζουν με νερό για να κολυμπάνε τα χρυσόψαρα. Αν όμως τις αδειάσουν από το νερό και τα χρυσόψαρα και τις γεμίσουν με φορμόλη, τότε μπορούν να συντηρηθούν κομμάτι και τα "μαυσωλεία" με αγριελιές και πολλούς ρόζους για να διασκεδάζουμε με το θέαμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog