Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βόλος: Πατέρας προσπάθησε να κλέψει παιχνίδι για το παιδί του. Του ασκήθηκε διώξη

- Advertisement -

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη μιας 22χρονης μητέρας που έκλεψε μωρουδιακά από τις προθήκες ενός πολυκαταστήματος ένας πατέρα στο Βόλο αποπειράθηκε να κλέψει ένα παιχνίδι για το παιδί του…

Ο 24χρονος που προσπάθησε να φύγει από το πολυκατάστημα χωρίς να πληρώσει το παιχνίδι των 60 ευρώ αλλά έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος υποστηρίξε ότι προσπάθησε να κλέψει γιατί δεν είχε χρήματα για να αγοράσει χριστουγεννιάτικο δώρο στο παιδί του!

Ωστόσο, δεν απέφυγε τη δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το κλεμμένο παιχνίδι αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

iefimerida.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H κλοπή, είναι κλοπή. Και άλλος φτωχός μπορεί να κλέψει μία γούνα διότι δεν έχει λεφτά να την αγοράσει για την 10ετή επέτειο του γάμου του, ενώ την είχε υποσχεθεί στην γυναίκα του.

  2. Ακαρδε καφρε καταστηματαρχη ουκ αισχινεσαι ντροπη σου επρεπε να του το κανεις δωρο και οχι να τον τρεχεις φτωχο ανθρωπο στα δικαστηρια αλλα ετσι ειναι αυτη που δενεχουν περασει φτωχεια ποτε τους και δεν εχουν κοπιασει στη ζωη τους για να αποκτησουν αυτα που εχουν που να καταλαβουν πως ειναι αμα δεν εχεις να παρεις δωρο στο παιδι σου και φαγητο που να καταλαβπυν εξαλλου ολοι αυτπι που δεν κοπιασαν ποτε ειναι ακαρδη και shitοψυχοι ολοι αυτοι μα ολοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog