Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

1.060.000 ευρώ για το δρόμο Σχίνου-Αλεποχωρίου. Υπέγραψε τη σύμβαση ο Γιώργος Γκιώνης

- Advertisement -

Προγραμματική Σύμβαση για το έργο “Προστασία Πρανών και Ασφαλής Διέλευση Οχημάτων στην Παραλιακή οδό Σχίνος – Αλεποχώρι” υπέγραψε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Συμβαλλόμενα μέρη είναι η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Μεγαρέων και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.060.000,00€, σύμφωνα με τη μελέτη.

Στόχος του έργου είναι η άμεση αντιμετώπιση της αποκατάστασης των προβλημάτων ασφάλειας και λειτουργικότητας της οδού Σχίνου  – Αλεποχωρίου. Η επικινδυνότητα χρήσης της οδού είναι μεγάλη ειδικά λόγω των πρόσφατων κατολισθήσεων και της διάβρωσης του οδοστρώματος.

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις αφορούν μέτρα άμεσου χαρακτήρα, ώστε να επιτευχθεί η διέλευση των οχημάτων με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Με την οριστική παραλαβή του έργου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αναλαμβάνει την ευθύνη για την άρτια και προσήκουσα συντήρησή του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αστε την γκρίνια άμα φτιαχτεί ο δρόμος θα έρχονται ποιο πολλή από Αλεποχωρι Μέγαρα Αθήνα και δεν θα κάθονται στην Ψάθα.θα έρχεται και κόσμος στο Σκοινο Βουλιαγμένη Στραβά και Λουτράκι ακόμα. Αυτά έτσι και αλλιώς δεν είναι λεφτά του Δήμου. Είναι του Αλέξη και του Πάνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog