Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δείτε live: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

- Advertisement -

«Συγκινήθηκα αλλά δεν έκλαψα», δήλωσε προσερχόμενη η νέα υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη…

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά το μίνι – ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

«Διαβεβαιώνω στην τιμή και υπόληψή μου ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και ότι θα υπηρετώ το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού», ήταν ο όρκος που έδωσαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης.
«Είχα προσπαθήσει να είμαι η καλή μαθήτρια και στη συνέχεια να ανταποκριθώ σε άλλους ρόλους», δήλωσε η νέα υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη.

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε και ο σύζυγος της, ο οποίος ανέφερε: «Εχει όλα τα προσόντα και θα τα τα καταφέρει πολύ καλά. Ήταν πάντοτε στόχος, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα. Της είπα ότι δικαιώθηκε για όλη την πορεία που έχει ακολουθήσει στην πολιτική και προσωπική της πορεία».

Τελετές παράδοσης – παραλαβής

Αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα ακολουθήσει η τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στον Γιάννη Δραγασάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομίας.

Στο υπουργείο Εσωτερικών, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των αρμοδιοτήτων του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής από το Γιάννη Μουζάλα στον Δημήτρη Βίτσα  θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι.

protothema.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog