Με αφορμή την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για το μεγάλο εγχείρημα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου, ο Αρχιμουσικός κος Πελοπίδας Μαυρόπουλος έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Loutrakiblog.Λίγα λόγια για το έργο:

H όπερα Carmen του Georges Bizet αναβιώνει ξανά σε χοροθεατρική απόδοση Flamenco, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου σε συνεργασία με τη 30μελή επαγγελματική χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo του Βασίλη Σκεπετάρη.

Η θρυλική όπερα του Γάλλου συνθέτη Georges Bizet διηγείται την ιστορία την καταστροφής του δεκανέα Δον Χοσέ που σαγηνεύεται από την τη φλογερή τσιγγάνα Κάρμεν. Εγκαταλείπει τον παιδικό του έρωτα και τα στρατιωτικά του καθήκοντα και όταν παρόλα αυτά, χάνει τον έρωτα της Κάρμεν από τον φημισμένο ταυρομάχο Εσκαμίγιο, σε μια κρίση ζηλοτυπίας την σκοτώνει.

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με χορό flamenco, κλασική μουσική και μουσική flamenco να συνυπάρχουν αρμονικά και να εναλλάσσονται ζωντανά επί σκηνής.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου και τη Danza Flamenca Grupo το 2013 στο θέατρο Badminton, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές!

Οι συντελεστές:

Σκηνοθεσία, χορογραφίες: Βασίλης Σκεπετάρης

Τραγούδι/κιθάρα: Alejandro Gomez Gutierrez

Cajon: Pedro Fabian

Συμμετέχει η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας

Εισιτήριο: 7 ευρώ


Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του κου Μαυρόπουλου στο Loutrakiblog:

Tα εισιτήρια της παράστασης είναι αριθμημένα και η προπώληση διεξάγεται από τα καταστήματα Ύφος και Χαρτομάνια στο Λουτράκι και το Βιβλιοπωλείο Οικονόμου στην Κόρινθο.
Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο αναμένεται κατάμεστο για μια ακόμα παράσταση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου, οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε! 


Πληροφορίες και στο σάιτ του Loutrakifestival:

http://loutrakifestival.com/2018/03/19/carmen-2/