Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Που θα πάμε την Πρωτομαγιά;;Στη Λίμνη Ηραίου…στο Ypanema !!

- Advertisement -

Πρωτομαγιά στο Ypanema, σε ένα ονειρικό σκηνικό με φόντο τη μαγευτική λιμνοθάλασσα Ηραίου στο Λουτράκι.

?️ Το κατάστημα θα είναι σε λειτουργία από τις 09:00 το πρωί έως αργά το απόγευμα  


Η περιοχή της Λιμνοθάλασσας Ηραίου με τον γραφικό αρχαιολογικό ναό και τον ατμοσφαιρικό πέτρινο Φάρο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το δημοφιλές  Λουτράκι, την πόλη των νερών, του τουρισμού και της διασκέδασης, μόλις μια ανάσα από την Αθήνα.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον του YPANEMA με την πεντακάθαρη παραλία και την ανεβασμένη διάθεση αποτελεί ιδανικό προορισμό για ημερήσιες αποδράσεις, Σαββατοκύριακα χαλάρωσης & διασκέδασης ή ακόμα και για πολυήμερες διακοπές.


   
   



Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας το άρωμα και τη γεύση ενός υπέροχου καφέ και τη δροσιστική αίσθηση ενός ολόφρεσκου χυμού. Όσο η ώρα περνάει, τόσο ανεβαίνει η διάθεση και η παρέα μεγαλώνει! Δοκιμάστε τα απίθανα, παγωμένα cocktails μας strawberry daiquiri, frozen margarita & mojito αποτελούν τα must drinks του Ypanema & λικνιστείτε απαλά στο ρυθμό της μουσικής καθώς ο ήλιος δύει και η εικόνα της λίμνης είναι μαγευτική.

Στην ειδυλλιακή παραλία της Λιμνοθάλασσας Ηραίου, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, κάντε ένα διάλλειμα από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία και ανακαλύψτε την εξαιρετική κουζίνα μας με ιδιαίτερες, Μεσογειακές γεύσεις στον αποκλειστικό χώρο του εστιατορίου μας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία από πιάτα που καλύπτουν κάθε επιθυμία. Ζεστά και κρύα ορεκτικά, δημιουργικές σαλάτες, υγιεινά snacks και κυρίως πιάτα με κρέας ή ψάρι. Στη Wine List μας θα βρείτε ποιοτικές επιλογές που θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες του κρασιού. Για επιδόρπιο, χειροποίητα γλυκά ανώτερης ποιότητας, λιχουδιές και παγωτό, θα ολοκληρώσουν το γεύμα σας με απόλυτη επιτυχία.

Συνολικά, στο Ypanema Seaside Food & Drinks, θα βιώσετε μια αποκλειστική ποιοτική γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με άψογο service σε ένα σκηνικό ασύγκριτης ομορφιάς που θυμίζει νησί.

Για τους πιο αθλητικούς, το Ypanema Seaside Food & Drinks προσφέρεται για δράση: Απολαύστε τα θαλάσσια σπορ και αποκτήστε τέλειο μαύρισμα παίζοντας Beach Soccer ή Beach volley!

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος ΑΡΙΩΝ (Σωματείο αναγνωρισμένο από την Ε.Ο. Κανόε – Καγιάκ) σε συνεργασία με το WATER SPORTS CLUB “THE LAKE” προσφέρει καθ’όλη τη διάρκεια του έτους την ευκαιρία στους φίλους του Θαλάσσιου Σκι, Κανόε Καγιάκ και Ιστιοπλοΐας να αναπτύξουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους στις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει η λιμνοθάλασσα Ηραίου





- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog