Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αργος:Με άρωμα αρχαίας Ελλάδας η τελετή έναρξης του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμοu

- Advertisement -

Σε συνεργασία με την ΚΕΔΑ-Μ, και το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, ο Δήμος Άργους Μυκηνών διοργάνωσε την πρώτη τελετή έναρξης του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου με τίτλο : “Χιλιάδες φεγγάρια ΜΕΤΑ” το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου στην κεντρική πλατεία του Άργους .

Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε απαγγελία στίχων του μεγάλου αρχαίου λυρικού ποιητή Πινδάρου. Την πρωθιέρεια ενσάρκωσε η Αργεία ηθοποιός και συγγραφέας Σοφία Καψούρου που απήγγειλε επί σκηνής στίχους αφιερωμένους στη δόξα των Αργείων .

Η σχολή χορού που συμμετείχε ήταν η Αργολική Σχολή Χορού της Μαρίας Μπαβέλα η οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια .

Έκθεση Φωτογραφίας του Ηλία Πολυχρονόπουλου. Μια πρωτοποριακή έκθεση με προβολή φωτογραφιών σε προτζέκτορα.

Η έκθεση παρουσίασε πανέμορφα φεγγάρια που απαθανάτισε ο Αργείος φωτογράφος Ηλίας Πολυχρονόπουλος, μοναδικές καθηλωτικές στιγμές σε πανέμορφες τοποθεσίες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Μια ιδιαίτερη έκθεση με ένα πρωτοποριακό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει κάθε περαστικό και επισκέπτη της πόλης.

Επίσης ο κόσμος που συγκεντρώθηκε είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει εκλεκτούς τοπικούς Οίνους Μια ξενάγηση σε ένα ταξίδι εκλεκτών γεύσεων, αρωμάτων και χρωμάτων.

Οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές, εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο ήταν από το Dj Mike M.

Η αισθητική επιμέλεια όλων των χώρων της τελετής και των παράλληλων δράσεων ήταν μια ευγενική προσφορά της διακοσμήτριας Άντζελας Μαρλαγκούτσου.

Η επιμέλεια και δημιουργία των κοστουμιών ήταν μια ευγενική προσφορά της ενδυματολόγου Σωτηρίας Σταθόγιαννη.

                        
   
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog