Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η πτήση καθυστερεί και ένας στρατιώτης καταλήγει να παρακολουθεί τη γέννηση της κόρης του μέσω…FaceTime

- Advertisement -

Για όλους τους γονείς, η γέννηση του παιδιού τους είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή τους. Ένας στρατιώτης όμως δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του τη στιγμή αυτή, καθώς η πτήση καθυστέρησε και αρκέστηκε να την παρακολουθήσει μέσω Face Time, από τη μικρή οθόνη του κινητού του…

Ο Brooks Lindsey ήταν έτοιμος να ταξιδέψει έγκαιρα στο σπίτι του, στο Μπράντον του Μισσισσιππί, ενώ η γυναίκα του βρισκόταν στον εργασιακό χώρο. Η στιγμή της γέννας ήρθε απροσδόκητα και ο Brooks βρισκόταν ακόμα στο αεροδρόμιο. Μια συνταξιδιώτης του, η Tracy Dover, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήταν συνδεδεμένος στο FaceTime για να παρακολουθήσει τη γέννηση της κόρης του. Έκλαιγε και μας είχε σπάσει τις καρδιές. Όλοι του δώσαμε χώρο, τον αφήσαμε στην ησυχία του. Όταν ακούσαμε το κλάμα ου μωρού, όλοι λυγίσαμε».

«Ήθελα να το μοιραστώ αυτό γιατί ποτέ δε θέλω να ξεχνάμε τους στρατιώτες μας που μας υπηρετούν καθημερινά και τις θυσίες που κάνουν», γράφει στο Twitter η Tracy. «Ευτυχώς το κοριτσάκι δεν περίμενε πολύ μέχρι να μπει στην αγκαλιά του πατέρα της για πρώτη φορά». Η παρακάτω φωτογραφία το επιβεβαιώνει.

Από τότε που η Tracy δημοσίευσε τη φωτογραφία, έγινε share πάνω από 120.000 φορές σε Facebook και στο Twitter.

www.huffingtonpost.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog