Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

- Advertisement -

Μεγάλα οράματα, ιδεαλισμός και συμπόνια εμποτίζουν τη ζωή σας καθώς στις 19 Αυγούστου ο Δίας στον Σκορπιό θα βρίσκεται σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που θα ασκεί επιρροή όλο το μήνα…
Νιώθετε δυνατοί να μετασχηματίσετε τη ζωή σας, αφυπνίζονται η κατανόηση, η γενναιοδωρία και η συμπόνια, βλέπετε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά καθώς η τύχη είναι στο πλευρό σας. Η τέχνη, τα ταξίδια, οι μυστικιστικές μελέτες αγγίζουν την ψυχή σας καθώς τώρα αναζητάτε το πνευματικό νόημα της ζωής.

Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό ενισχύει το ρομαντισμό και τη γοητεία σας, στόχος σας είναι τώρα η αρμονία και η ισορροπία στις σχέσεις σας. Αναζητάτε τη συντροφικότητα και τη δέσμευση, δεν θέλετε να είστε μόνοι σας και έτσι ξεκινάτε μια νέα ερωτική σχέση γρήγορα. Εντυπωσιάζεστε από την ευγένεια και τους καλούς τρόπους, αγωνίζεστε για τη δικαιοσύνη και τη σταθερότητα.

Στις 11 Αυγούστου, η μερική Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα σάς ζητά να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή και να αξιολογήσετε τη σχέση με το σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Τί δίνετε και τι παίρνετε; Η αγάπη είναι αμφίδρομη; Το φεγγάρι σάς ζητά να κάνετε το πρώτο βήμα για να εκφράσετε την αφοσίωση και την αγάπη σας στις σχέσεις σας, να αποσαφηνίσετε τι σας κάνει ευτυχισμένους και τι σας αποτρέπει από το να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Στις 13 Αυγούστου, ο ανάδρομος Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και σας ζητά να επαναξιολογήσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας, τι λάθη κάνατε στο παρελθόν τα οποία σας αποτρέπουν από την επαγγελματική ανάβασή σας. Τώρα θα χρειαστεί να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για να είστε πιο συνεπείς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και τις κοινωνικές ευθύνες σας.

Στις 19 Αυγούστου, ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και επαναφέρει την ισορροπία στις σχέσεις σας, αν υπήρξαν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς στην επικοινωνία σας, έχετε περηφάνεια για τις γνώσεις σας, εκφράζετε τον εαυτό σας και τη δημιουργικότητά σας. Το πάθος και η ζεστασιά που αποπνέουν τα λόγια σας φέρνουν όλο τον κόσμο κοντά σας.

Στις 26 Αυγούστου, η πανσέληνος στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων σάς ζητά να διεισδύσετε στα άδυτα του υποσυνειδήτου σας, να αποκαλύψετε τις κρυμμένες πληγές του παρελθόντος και να τις εξαλείψετε μια για πάντα. Συνειδητοποιείτε τι αποτρέπει την πνευματική σας ανάπτυξη, τι δεν λειτουργεί σωστά και προετοιμάζεστε να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, αγκαλιάζοντας το νέο που έρχεται.

Στις 27 Αυγούστου, ο Άρης στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και τώρα ευοδώνονται οι προσπάθειές σας για να αναρριχηθείτε ψηλά στην σκάλα της επιτυχίας. Με υπομονή και υπομονή εκπληρώνετε τους επαγγελματικούς στόχους σας, είστε ο ηγέτης στην επαγγελματική αρένα, και περήφανοι που έχετε καταφέρει τόσα πολλά με το δικό σας προσωπικό αγώνα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog