Η επιβεβαιωμένη αυτή είδηση, κερδίζει χωρίς αμφιβολία τον τίτλο της πιο περίεργης για το 2018.

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες σχετικά με απίθανα πράγματα που έχουν βρεθεί σε απόκρυφα σημεία ανδρών και γυναικών, τα οποία δεν έβγαιναν από εκεί με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική επέμβαση.

Το παρακάτω περιστατικό όμως, αποτελεί σίγουρα το πιο περίεργο της χρονιάς και ένα από τα πιο περίεργα των τελευταίων χρόνων.

Πόσες φορές άλλωστε έχετε ακούσει να έχει βρεθεί μία χελώνα, έστω και μικρού μεγέθους, μέσα στο αιδοίο μίας γυναίκας; Αυτό λοιπόν έγινε στην Τενερίφη, πριν από λίγες μέρες…

Μία Βρετανίδα, παραπονέθηκε στους φίλους της οτι δεν ένιωθε καλά και επέστρεψε σπίτι της για να χαλαρώσει, όμως η αδιαθεσία όχι απλά συνεχιζόταν, αλλά η κατάσταση παρουσίαζε επιδείνωση.

Έτσι, αναγκάστηκε να καταφύγει στο νοσοκομείο του Ελ Μοχόν, όπου σύμφωνα με την El Dia και την Ισπανική εφημερίδα ABC, οι γιατροί έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν την εξέτασαν.

Γιατί; Πολύ απλά γιατί βρήκαν μέσα στο αιδοίο της μίας νεκρή χελώνα, η οποία της είχε προκαλέσει σοβαρή μόλυνση. Αυτή μάλιστα έφταιγε και για την αδιαθεσία που ένιωθε…

Όταν την ρώτησαν πως βρέθηκε εκεί, δεν μπόρεσε να τους δώσει κάποια απάντηση, καθώς δεν ήξερες.

Οι Ισπανικές εφημερίδες αφού δεν κατάφεραν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από το νοσοκομείο, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται, κατέφυγαν στην αστυνομία.

Μία ανώνυμη πηγή, επιβεβαίωσε την είδηση, συμπληρώνοντας όμως πως ούτε η κοπέλα, ούτε οι αρχές γνωρίζουν το πως η χελώνα μπήκε στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.