Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market – WTM που πραγματοποιείτε στο Λονδίνο, 5 – 7 Νοεμβρίου 2018…

 H έκθεση World Travel Market αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως με χιλιάδες εκθέτες από την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία να δίνουν δυναμικό παρόν στην έκθεση σε ετήσια βάση. Η Διεθνή Έκθεση πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και συμμετέχουν πάνω από 180 χώρες και περιοχές.

Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου φιλοξενείται στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και εκπροσωπείται από την κα. Ελίνα Πιέτρη, στέλεχος του Οργανισμού.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία δίνει την δυνατότητα φιλοξενίας των στελεχών εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και την συνολική άψογη συνεργασία.