Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η “Δημοκρατία της Μακεδονίας” χαιρετίζει τη “μακεδονο-ελληνική” λύση

- Advertisement -

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί την κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε για να χαιρετίσει την απόφαση, μιλά για “μακεδονο-ελληνική λύση”….

“Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, χαιρέτισε την κύρωση της Συμφωνίας και εξέφρασε συγχαρητήρια στους πολίτες των δύο χωρών.

Σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης της πΓΔΜ αναφέρονται τα εξής:

“Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας χαιρετίζει θερμά την απόφαση της ελληνικού Κοινοβουλίου να κυρώσει την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία μπαίνει τέλος σε μία διένεξη τριών δεκαετιών που εμπόδιζε την εξέλιξη στην περιοχή.

Η κυβέρνηση συγχαίρει όλους τους πολίτες των δύο χωρών για την ειρήνη, την πρόοδο και την ανάπτυξη που φέρνει η Συμφωνία αυτή και τους ενθαρρύνει να εντατικοποιήσουν τις συνεργασίες, τις διασυνδέσεις και τις φιλίες.

Με την εξεύρεση της μακεδονο-ελληνικής λύσης, τα Βαλκάνια, η Ευρώπη και ο κόσμος απέκτησαν ένα νέο μοντέλο οικοδόμησης φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των λαών και των κρατών.

Η κυβέρνηση ευχαριστεί όλο το πολιτικό προσωπικό και τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που υποστήριξαν την Συμφωνία και έδωσαν αέρα στα πανιά των ιστορικών λύσεων που περιέχονται σε αυτήν”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

capital

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει αγράμματος ανίκανος και προδότης ο Τσίπρας.ολοι οι άλλοι μέχρι τον Τσίπρα τι κατάφεραν?έλυσαν κανένα πρόβλημα? Αντίθετα χρεοκοπία παντού! Εσείς βρε παντογνώστες πριν βρίζατε τον τσιπρα επειδή θα έβγαζε την Ελλάδα από την Ευρώπη .τώρα που η Ευρώπη του λέει μπράβο εσείς τον λέτε προδότη? Μαλλον θέλετε ψυχίατρο! Και πάλι Τσίπρας μαζί με την κεντροαριστερά αυτή τη φορα

  2. 9.20 εσυ θες ψυχίατρο και σε παρακαλω να πας πριν ψηφίσεις. Ωραία επιχειρήματα έδωσες. Ουτε το ενα ουτε το αλλο ήταν ωφελιμο για την χωρα μας.Η Ευρωπη του λεει μπράβο λεει! Κοιτα κατι ανθρωποι ππυ παιρνουν την ομορφια τους να ψηφισουν και κρινουν το μελλον ολων! Τον αμορφωτο που δεν ξερει πως λεγονται τα νησια μας!

  3. Τί έκαναν πριν τον τσίπρα όλοι οι άλλοι? Δεν πρόδωσαν την Μακεδονία ρε χαμάλη! Από την στιγμή που το επισήμως διεθνές όνομά της ήταν FYROM, καμία Μακεδονία δεν προδώθηκε. Αν εσύ θεωρείς ως λύση το να δεχτείς την ονομασία που επιθυμούν διακαώς οι Σκοπιανοί εδώ και 10 χρόνια, τότε είσαι για πολλές ψυχιατρικές κλοτσιές! Σκέψου να έβαζες και για δήμαρχος που ήθελες. Θα πουλούσες ακόμη και το όνομα της Πόλης μας, άχρηστε και ανίκανε άνθρωπε!!!

  4. Το πιο καλό που έγραψες ήταν το άλλο. Τότε που ανακοινώθηκαν απλώς και καλά κάποια χρήματα που θα μοιράζονταν στους δήμους και είπες ότι ο Τσίπρας ενδιαφέρεται για την κοινωνική πρόνοια, τον συνεχάρης, και κατέληξες: "αυτή τη φορά θα σε ψηφίσω". Ποιός; Εσύ που ψηφίζεις σύριζα από τα γεννοφάσκια του, που έτσι και έβαζαν αύριο πρόεδρο του σύριζα τον Μιχαλολιάκο, θα τον ψήφιζες κι αυτόν με κλειστά και τα πέντε σου μάτια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog