Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κατάσταση στο Loutraki Thermal Spa

- Advertisement -
Τη δημοτική αρχή κατηγόρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Ασημακόπουλος Χρήστος, ότι προχωρά στο ξεπούλημα του υδροθεραπευτηρίου.

Οπως επισημαίνει στην επιστολή του, την οποία κατέθεσε στον Προεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Στάμου και αναγνώσθηκε από το Γραμματέα κ. Μουζάκη, οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στο υδροθεραπευτήριο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επιχειρείται να δοθεί η επιχείρηση στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.
Αυτή η πολιτική, συνεχίζει στην επιστολή του, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους σε αδιέξοδο, που έχει ως αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι δύο μήνες, ενώ το τελευταίο διάστημα πληρώνονται συνεχώς έναντι. 
“Για μας νόμιμο είναι το δίκιο των εργαζομένων, οι οποίοι δεν έχουν καμμιά απολύτως ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.” τονίζεται χαρακτηριστικά στην επιστολή και καλεί το δήμαρχο και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να σταματήσουν τον εμπαιγμό των εργαζομένων του Spa και να απαντήσουν τι προτίθενται  να κάνουν ώστε να καταβληθούν στο σύνολό τους οι οφειλές προς τους εργαζόμενους

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog