Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιος θα τραγουδήσει στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι και ποια θα το παρουσιάσει;;

- Advertisement -

Το Λουτρακιώτικο καρναβάλι έχει γίνει πλέον θεσμός, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη ! Μια πόλη που πραγματικά προετοιμάζεται για την υποδοχή τους, επαγγελματίες, ξενοδόχοι, δήμος, τουριστικός οργανισμός οργανώνουν αυτό το top event από καιρό !

Το αποκορύφωμα όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων που κρατούν περίπου για 10 ημέρες, με διάφορα event στο Λουτράκι και τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου, είναι η μεγάλη συναυλία, το βράδυ της Κυριακής, μετά την μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών.

Φέτος σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr πάνω από 20 παραδοσιακοί σύλλογοι θα συμμετέχουν παρελάζοντας στο καρναβάλι και  εκατοντάδες άλλοι καρναβαλιστές θα δώσουν χαρά σε ντόπιους και επισκέπτες.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου είναι σχεδόν έτοιμη. Εχει διαλέξει τις καινούριες στολές που θα διαθέσει στους καρναβαλιστές, έχει σχεδόν ολοκληρώσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και έχει επιλέξει τον Καλλιτέχνη που θα διασκεδάσει τους χιλιάδες κόσμου που θα έρθουν καθώς επίσης και την παρουσιάστρια !

Είναι ο αγαπημένος Γιώργος Γιαννιάς



Το καρναβάλι θα παρουσιάσει η πρώην παίκτρια του Survivor Ειρήνη Κολιδά 





- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λέτε ρε χαραμοφάηδες του δημοσίου; δε θα γίνουν εκδηλώσεις στο δήμο επειδή εσάς σας χρωστάνε ενα δυο μήνες;;; Kαι μας μας χρωστάνε περισσότερους μήνες, αλλά δε πηγαίναμε στα δημοτικά συμβούλια. Υπάρχει κόσμος φτωχός που θέλει να διασκεδάσει και καλά κάνει ο δήμος και κάνει καρναβάλι και συναυλία. Ρωτήσατε ρε κηφήνες τον κοσμάκη που δεν έχει και περιμένει καμμιά εκδήλωση να πάει με τα παιδάκια του να διασκεδάσει? Aμα δε σας αρέσει εκεί που δουλεύετε να πάτε σε καμμιά φάμπρικα να δείτε τι εστί βερύκοκο. Κάθεστε και πληρώνεστε, πέφτουν τα χιλιάρικα αβέρτα. Και μιλάτε κιολας. Δε βγήκατε ποτέ να μιλήσετε για τόσους εργαζόμενους που έχασαν τη δουλειά τους. ΠΟΤΕ ! αιντε να χαθείτε! Να πάτε σπίτια σας ρε, που θα σας κάνουμε δημόσιους κιόλας

  2. Μλκιες….
    Κανονικα πρεπει να τραγουδησει ο Μπισmπικης, κ την παρουσιαση να την καμει η κυρα-Μαρω.
    (ουτως ή αλλως, για τα καρναβαλια ειναι) lol

    Jole7

  3. Εσεις κυριε 10.14 μιας και ειστε τοσο καλα ενημερωμενος οηγσιντε στο σπα να δουλεψετε και παρτε καιι τα παιδια σας μαζι να διασκεδαζουν με τον καρναβαλο που θα υπαρχει εκει….και θα ειστε μονο δυο μηνες σπληρωτος σαν τους χαραμοφαηδες που αναφερετε….

  4. Μεγάλες προσωπικότητες,σπουδαίοι καλλιτέχνες.Οι οποίοι θα πληρωθούν κάποια χιλιάρικα για τις σπουδαίες υπηρεσίες τους. Αρτον (επιδοματάκια) οίνον και θεάματα (χαμηλής ποιότητας) για να ξεγελιέται το πόπολο να κάθεται ήσυχα,να το βουλώνει και να ελπίζει σε καλύτερες μέρες .Και άλλοι να τρώνε να πίνουν ,να ΖΟΥΝ , και να εκμεταλλεύονται τους "κακομοίρηδες" και να λένε όλο "συμπόνοια" (γιατί πάνω από όλα είναι και "άνθρωποι" ) : <>

  5. Σωστος ο jole7🎭🤡💃🏻Υπάρχουν και μερικοί που είναι μασκαρεμένοι όλο το χρόνο όχι μόνο την Αποκριά 😀🤠🎭ΥΓ
    Σαν σήμερα 5Φεβρουαριου 1919 γεννήθηκε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ✌🏼😮Ούτε ένα αφιέρωμα αγαπητό μας loutrakiblog??!Σαν τον Μεγάλο τον Αντρέα γεννούνται κάθε 100 χρόνια !!

  6. Εσεις που κρινετε και μιλατε αναρμοστα ,πρωτα να ψαξετε να μαθετε την αληθεια και επειτα να κανετε κριτικη!!και μεις θελουμε να κανουμε καρναβαλι και μεις θελουμε να παμε τα παιδια μας στην γιορτη .Επισης δεν σας επιτρεπω να κανετε χαρακτηρισμους διοτι εκει που λετε που δουλευουν οι χαραμοφαηδες εκει λοιπον πανε και καποιοι και κανουν τζαμπα προγραμματα ανεξελεγκτοι!!!!χανονται χρηματα απο τις χαρες που κανει ο Δημαρχος σε φιλους και γνωστους και εμας που κανουμε ολη την βρωμοδουλεια δεν μας πληρωνουν!!!δεν μας ενημερωνουν και μας εχουν στην απεξω!!!Το Σπα δουλευει και συνεχιζει να δουλευει με τους απληρωτους οικογενειαρχες .Αραγε ποιος σας βαζει και τα λετε αυτα?????

  7. Φίλε Jole7 στο'χω πει, είσαι εκπληκτικός στα πολιτικά σου σχόλια με φοβερή αίσθηση χιούμορ!!! Με διασκέδασε η ανάρτησή σου, συνέχισε έτσι. Ραβανίς

  8. Να αξιολογηθούν οι υπάλληλοι του ΣΠΑ και να παραμείνουν μόνο οι ικανοί και εργατικοί. Οι υπόλοιποι να απολυθούν αφού η εταιρεία δεν είναι βιώσιμη. Δε θα πληρώνουμε οι υπόλοιποι τους ιδιωτικούς που το παίζουν δημοσιοι υπαλληλοι

  9. 10.14 και 12.51 Μαζεφτειτε και αξιολογείστε τους εαυτούς σας. Που ξέρετε τις συνθήκες εργασίας μέσα στο σπα εφόσον δεν γνωρίζετε που είναι η πόρτα… Αντε μαζευτειτε κοπρόσκυλο.

  10. ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΊ Η ΣΆΡΑ ΚΑΙ Η ΜΆΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ.. ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΑ ΕΦΌΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΈΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΊΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΆΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  11. 12.51 Ποτέ πλήρωσες τους εργαζόμενους αφού ξέρω ότι εσύ δεν έχεις πατήσει εκεί μέσα αντε στο μαγαζάκι σου και αξιολόγησε τους δικούς υπαλληλους

  12. 12.51 Κοίτα τους δικούς σου υπαλλήλους και άσε τους εργαζόμενους του σπα ήσυχους και ούτε σας είπαν τα παιδιά να τους πληρώσετε έχουν υπομονή και περιμένουν.

  13. Μπραβο στο δημο να ευχαριστηθει και ο κοσμος που δνε μπορει και δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα εστω μια φορα να παει να ακουσει ενα τραγουδιστη οσο για εσας που φωναζετε αμα δεν σας αρεσει το κουτβαδακι σα ςκαι σ εαλλη παραλια συμφωνο απολυτα με τον 12:51 μ.μ. να αξιολογηθουν οι ικανοι και εργατικοι υπαλληλοι του σπα και να μεινουν οι ικανοι διαφωνο καθετα στο οτι δεν ειναι βιωσιμη εταιρια ειναι και με το παραπανω

  14. Σιγα μη δουλεύετε και στα κάτεργα !! Αμα δε σας αρεσει, αδειάστε μας τη γωνιά, δεν αντέχουμε να σας πληρωνουμε. Να το παρει ιδιώτης. Να δουμε μετά τι θα λέτε. Αιντε, καλα σας τα λένε οι σχολιαστές από πάνω. Αυτό το δημόσιο μας κατεστρεψε σα χωρα

  15. Ωπα? τι έγινε λέει? Θα έχει κ αλλοδαπα στο καρναβαλι?
    Τι? Βραζιλιανες κ τέτοια?
    Ω, ρε μάγκα μου… θα γίνουμε λέμε.
    Μπράβο ρε Δήμαρχε! Έεεετσι… φτιάξε μας λέμε κ το 50+1 το χεις στο τσεπάκι από την πρώτη Κυριακή..Δώσε πόνο κ ασε τους "περιεργους" να κελαηδανε.

    ΥστερικοΓραφικον:1 Αντρεα…. ζωγραφιζεις λεμε αδελφε.
    ΥστερικοΓραφικον:2 Φίλε Ραβανις, να σαι καλα… ευχαριστώ.

    Jole7

  16. Σε ολους αυτους που γραφουν οτι μας πληρωνετε σας πληροφορω δεν εχετε την παραμικρη ιδεα!!!!!Κανεις αλλος εκτος απο τις εισπραξεις του Σπα δεν πληρωνει το προσωπικο.Απλουστατα μαθατε να λετε για το Δημοσιο και κοπανατε τα ιδια και τα ιδια!!!Μακαρι να εισασταν ολοι εκει να δειτε και να ρωτησετε τις αληθειες.Αλλα κρυβεστε πισω απο τα πληκτρολογια λεγοντας βλακειες

  17. 8:52 δεν σε παίρνει να μιλάς για αξιολογήσεις υπαλλήλων, διότι αν φτάσουμε και στη δική σου αξιολόγηση στην ορθογραφία, κανονικά δεν πρέπει να ξαναγράψεις ποτέ σε οποιαδήποτε ιστιοσελίδα. Έχεις και λόγο, τρομάρα σου!

  18. 10.41 Πολύ σωστά τα έθεσες. Το πρωσοπο που τα έγραψε μάλλον θα πρέπει να αξιολογήσει το δικό του πρωσοπικο και μετά να μάθει να μιλαει😅

  19. αγαπητε φιλε 10:10. χωρις καμμια διαθεση αντιπαραθεσης κ εχοντας ως αφετηρια το καλο των εργαζομενων, θα σου πω το εξης, παιρνοντας "πασα" απο τη δικη σου αναρτηση.
    Λες λοιπον οτι πληρωνεσαι τοσο εσυ οσο κ οι συναδελφοι σου απο τις εισπαραξεις, κ μονον αυτες, του Υδροθεραπευτηριου.
    Παρα πολυ ωραια…. απο τη στιγμη που οι εισπραξεις ειναι κατω απο τον αριθμο € που θα επετρεπε την ευρυθμη λειτουργια σε ολα, δεν πρεπει να γινει καποια κινηση?
    Για παραδειγμα… θα μπορουσε να ηταν απο αυξηση τιμης παροχων, εως μειωσεις μισθων κ σμικρυνση ωραριου.
    Στην χειροτερη θα μπορουσε να ηταν κ οι ποσοστοση στις απολυσεις που προβλεπει ΚΑΚΩΣ η Ελληνικη νομοθεσια.
    Θα μπορουσε να ειναι κ ακομα χιροτερα συμφωνα με την τοποθετηση της κυρα-Μαρως… λουκετο κ ταμειο ανεργιας.
    Τι λες κ εσυ?
    Καλως ή κακως, η εργασιακη σας θεση σε μια επιχειριση Δημοτικη, σας φερνει καποια προνομια, εφάμιλλα με των μονιμως δημοσιων υπαλλήλων. Μην το αρνηθεις αυτο. Ισχυει κ το ξερουμε ολοι.
    Το να υποστηριζεις πολυ σωστα, οτι δε σε πληρωνει ο καθε δημοτης, δεν ειναι απαραιτητα κ θεσφατο. Θες να εξηγησω εδω δημοσια γιατί? Νομιζω πως όχι.
    καλα θα ειναι λοιπον να μη δυναμιτιζεται ολοι οι εργαζομενοι της επιχειρησης το ηδη τεταμένο κλίμα, μιας κ οι οποιες δρομολογησεις εχουν γινει θα ειναι προς όφελος ολων των πλευρών.
    Το γεγονος κ μονο αυτο, οτι έχετε τη δουλεια σας, εν αντιθεσι με πολλους άλλους συνδημοτες μας που ειναι στο ταμειο ανεργιας λογω κλεισιματος επιχειρησεων στην ευρυτερη περιοχη, μπορει να θεωρηθει κ προνομιο, οπως επισης κ οι μισθολογικες σας απολαβες.
    Παρ' ολα αυτα σε καμια περιπτωση δεν θα παω εγω προσωπικα κοντρα στο δικαιο των αιτηματων σας, κοιταζοντας ομως κ λιγο διπλα μου… φιλικα παντα.

    Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog