Αρχισαν τα όργανα…ΑΠΕΙΛΕΣ εναντίoν Δημοσιογράφων στη ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Με αυτόν τον τίτλο και το παρακάτω άρθρο, οι συνάδελφοι του  ATnews.gr, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στο πλευρό του Loutrakiblog.gr μετά τα απειλητικά, υβριστικά και τρομοκρατικά μηνύματα που δεχθήκαμε ..

Διαβάστε περισσότερα

Ανώνυμα τρολ απειλούν με μηνύσεις το Loutrakiblog

Περίεργα και αρκετά προκλητικά μηνύματα απέστειλαν σε Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα του Νομού Κορινθιας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιστοσελίδας www.loutrakiblog.gr κάποιοι δίχως να ονοματίζονται προς το παρών τουλάχιστο, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποστέλλουν ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΆ ΜΗΝΎΜΑΤΑ και προειδοποιούν για μηνύσεις που θα καταθέσουν εναντίον της ιστοσελίδας , μέσα σε ενα προεκλογικό κλίμα που δείχνει να δυναμιτίζεται με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Οσοι επιχειρούν με αυτούς τους τρόπους να υπονομεύσουν και να καπηλευτούν το δημοσιογραφικό έργο συναδέλφων, μας βρίσκουν αντίθετους. Έχουμε την υποχρέωση να μεταδίδουμε και να σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα προς όφελος  των Ελλήνων πολιτών. Προσπάθειες εκφοβισμού δε πρόκειται να περάσουν. Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας που επιχειρούν να ενημερώσουν υπεύθυνα και έγκυρα τους πολίτες του  τόπου.

Για το ATnews.gr

Σίμος Σοφός

LB:  ευχαριστούμε επίσης όλους τους συναδέλφους από ΕΝΤΥΠΟ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ που επικοινώνησαν μαζί μας τηλεφωνικά για τη στήριξή τους !