Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ανανεωμένο και όμορφο το J’ ADORE στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Η επίσκεψη σε καφέ, μπαρ είναι εδώ και καιρό αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, μια παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συναντήσετε φίλους και οικογένεια, να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα επαγγελματικά ραντεβού σας ή απλώς να πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ πριν τη δουλειά ή το απόγευμα. Ενα ποτό που θα σας χαλαρώσει στο τέλος της ημέρας!

Κατά κανόνα, οι επισκέπτες περνούν πολύ χρόνο σε ένα εστιατόριο ή καφέ. Οταν ο χώρος είναι καλαίσθητος, το περιβάλλον φιλικό και το προσωπικό εξυπηρετικό και ευγενικό, ο χώρος αυτός γίνεται «δικός μας»!

Ένα τέτοιο cafe bar είναι το j’ adore στο Λουτράκι

Ένας πολύ όμορφος χώρος ανακαινίστηκε! Περιβάλλον ζεστό, φιλόξενο και πανέμορφο! Με πολύ καλό καφέ και υπηρεσία delivery !

Ζεστή ατμόσφαιρα, εκλεκτή ποικιλία καφέ, Kimbo gourmet, μεγάλη γκάμα ποτών και κρασιών, στο ανακαινισμένο καλαίσθητο μαγαζί j adore, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Χατζόπουλου & Ελ. Βενιζέλου 51 στο Λουτράκι!

Υπηρεσία delivery από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

τηλέφωνο 2744 066721

Ακολουθήστε τη σελίδα του καταστήματος στο fb EΔΩ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οταν ημουν κάτω στο Λουτρακι για Αποκριες ήταν ανοιχτό ποτε έκανε ανακαινηση το μαγαζί ??Ωραιο φαινετε παντως !Εγω ένα φρεντο που ηπια εκεί ημουν έξω στου δρόμου τα τραπεζάκια !!Εγω είναι φανατικος DaAlma του αδερφικού μου φίλου του Γιώργου του Τζοφ ,απλος ήταν ένα γνωστός μου και ήπιαμε καφέ δίπλα 😜😜Εκεί στο JADORE δεκαετιες πριν ήταν το θρυλικό Becks sports του Τάκη του Μπεκ (Μπεκιαρη )για τους παλιους !!!Παντως εγώ περιμενω να τελειώσει και να ανοίξει το νέο μαγαζί του φίλου μου του Τζοφ στο παλιό δημαρχείο !!Αντε πιείτε κανένα καφεδάκι στην υγεία μου 🧋

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog