H υπερέκθεση στα ΜΜΕ έχει τα καλά της αλλά έχει και τα κακά της όταν δεν διαθέτεις την ανάλογη «υποδομή».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ.Τάσος Γκιολής είναι γνωστό τοις πάσι μόλις βλέπει κάμερα στέκεται μπροστά μπροστά, έτσι λοιπόν θεώρησε σωστό να βγει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με Πορτοσάλτε-Αναστασοπούλου για να μιλήσει για την καταστροφική φωτιά στον Φενεό.
Ο κ.Γκιολής ήταν όμως αδιάβαστος και όταν στριμώχτηκε από τους δημοσιογράφους τα έκανε ακόμα χειρότερα. Εκπροσωπώντας το κράτος όπως ο ίδιος το παραδέχθηκε, κατηγόρησε τον πρόεδρο της κοινότητας Μοσιάς και τον δήμαρχο Σικυωνίων γιατί δεν ειδοποίησαν για τα παράνομα παραπήγματα που όπως είπε είναι και άλλα(!) σε άλλες περιοχές της Κορινθίας!
Ο ίδιος δηλαδή παραδέχθηκε σε ζωντανή εκπομπή ότι είναι γνώστης της κατάστασης και τέτοιες ανάλογες επιχειρήσεις έχουν στηθεί μέσα ή δίπλα σε δάση του νομού και λειτουργούν παράνομα.
Και η Περιφέρεια τι κάνει κ.Γκιολή;
Αφού και εσείς ο ίδιος τα έχετε δει γιατί δεν στέλνετε τις υπηρεσίες να ελέγξουν;
Εκδίδετε μία απαγόρευση- κατ’εντολή της Πολιτικής Προστασίας -και στέκεστε εκεί χωρίς να κάνετε καμία ενέργεια; Οι άνθρωποι στην Καστανιά που έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους τι πρέπει να κάνουν όταν βλέπουν τους κρατικούς λειτουργούς να ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον;
Ο κ.Γκιολής κατάφερε να βγάλει έξω από τα ρούχα τους δημοσιογράφους μη γνωρίζοντας καν ποιες είναι οι διοικητικές συνέπειες-ποινές που θα επιβάλει η περιφέρεια σε κοινότητα.
Χρησιμοποίησε μια ξύλινη γλώσσα-κασέτα όπως επεσήμαναν και οι δημοσιογράφοι και έκλεισαν την παρέμβασή του άρον άρον.
Δεκάδες ήταν και τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο για την τηλεφωνική παρουσία -ντροπή του κ.Αντιπεριφειάρχη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα,αύριο θα απαντήσει και ο δήμαρχος Σικυωνίων κ.Σταματόπουλος.
Δείτε το βίντεο:
mifi(Μιχάλης Μ.Φιλιάνδρας)