Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Aσφαλτόστρωση στο δρόμο Κόρινθος-Αγιοι Θεόδωροι

- Advertisement -

Σημαντική παρέμβαση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κόρινθος – Άγιοι Θεόδωροι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ασφαλτόστρωση σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κόρινθος – Άγιοι Θεόδωροι, στο πλαίσιο του εκτεταμένου έργου «Συντήρηση – Βελτίωση Επαρχιακού και Εθνικού Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ε. Κορινθίας», συνολικού προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ, το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το έργο αφορά στοχευμένες παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας και λειτουργικής αναβάθμισης του οδικού δικτύου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, τη διευκόλυνση των μετακινήσεων και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας είναι καλά ο Ρατης.Εχει ασφαλτοστωσει και τα βουνά.Και καλά κάνει για το χωριό του ενδιαφέρεται. ΕΔΩ στο άμοιρο το Λουτρακι θα ενδιαφερθεί κάνεις που έχουμε κάνει μάγκες τους φυσιθεραπευτες με τις μεσεςμας και οι μανάδες μπορεί να χάσουν και κανένα παιδί από τις γόυβες και απο τα μερεμέτια παντού μέσα στην πόλη;Καλά εκεί που έχει γινειVIRAL είναι η Κορίνθου και η Αιγαίου στην άνοδο.Αλλα μάλλον δεν έχουμε άσφαλτο λένε οι υπεύθυνοι.!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog