Τρίτη, 21 Οκτωβρίου, 2025

ΤΩΡΑ: Τραυματίας τροχαίου κείτεται στην άσφαλτο.

- Advertisement -

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11.30 το βράδυ στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος των φαναριών της Αιγαίου.

Οδηγός μηχανής ανεβαινοντας την Αιγαίου σταμάτησε στο φανάρι. Μόλις το φανάρι πρασίνισε ξεκίνησε ο οδηγός με κατεύθυνση αριστερά στην Ελευθερίου Βενιζέλου προς το κέντρο της πόλης.

Από το στενό διπλα στο pet shop βγήκε ΙΧ χωρις να ελέγξει με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον διερχόμενο οδηγο της μηχανής.

Ο αναβάτης επεσε στο οδόστρωμα τραυματισμενος και κειτεται σύμφωνα με αυτόπτες πάνω από μια ώρα στην άσφαλτο αφού δεν έχει καταφθάσει ακομα ασθενοφόρο.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντως ρε παιδια ,η βλακεια χτυπαει κοκκινο . Η μια προχτες το αφησε χυμα πανω στην Βενιζελου με αλαρμ-στη λωριδα -οχι παρκαρισμενο- για να βγαλει λεφτα απο το ΑΤΜ της γιουρομπανκ .. ντοπιες πινακιδες .. και να γινεται χαμος απο κινηση ,αρχισαν να τη κραζουν και το πηρε. Ο αλλος την προηγουμρνη εβδομαδα εκανε το ιδιο σταματησε πανω στ Βενιζελου κ πηγε στο προπατζιδικο δημιουργοντας χαος.Αφηνοντας παιδια και οι δυο μεσα στ αυτοκινητα τους .
    Τι μυαλα κουβαλατε ρε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog