Η καθημερινότητα στον Δήμο δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση. Χρειάζεται ανθρώπους με μεράκι, υπομονή και διάθεση να προσφέρουν.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το έργο που ολοκλήρωσε η Υπηρεσία Καθημερινότητας και Αυτεπιστασίας, υπό τον Γιάννη Καρασάββα, στο 4ο / 12ο Δημοτικό Σχολείο. Ουσιαστικά, τα παιδιά μας έχουν πλέον έναν καινούργιο χώρο αθλοπαιδιών: ασφαλή, λειτουργικό και όμορφο.
Ξέρουμε ότι πολλές φορές τέτοιες παρεμβάσεις θεωρούνται αυτονόητες. «Έπρεπε να γίνουν», θα πουν κάποιοι. Και έχουν δίκιο –έπρεπε, πρέπει να γίνονται.
Όμως, πίσω από αυτό το «έπρεπε» και το «πρέπει» υπάρχει καθημερινός κόπος. Δουλειά που δεν φαίνεται. Άνθρωποι που βάζουν ψυχή σε ό,τι κάνουν.
Ας θυμόμαστε όλοι πως τίποτα δεν γίνεται μόνο του. Ότι ο Δήμος μας βελτιώνεται χάρη στους εργαζόμενους, που παλεύουν καθημερινά, και την διοίκηση που σχεδιάζει. Με διάθεση να προσφέρουν στα παιδιά μας, στους συμπολίτες μας, σε όλους μας.



