Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα Λουτρακίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74, 74Α και 75 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), όπως ισχύουν, την 19η Σεπτεμβρίου 2025, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 για συζήτηση και λήψη Απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1.Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης περί άσκησης ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 370/2025 διαταγής πληρωμής Πρωτοδικείου Κορίνθου.
2.Εξειδίκευση πίστωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους προς κάλυψη της δαπάνης διοργάνωσης της πολιτιστικής εκδήλωσης “Η Μάχη της Περαχώρας” (σχετ. η υπ’ αριθ. 18415/2025 τεχνική έκθεση).
- Εξειδίκευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους προς κάλυψη δαπανών προς τη ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν των υπ’ αριθ. 118/2025 και 119/2025 Α.Δ.Σ. περί ηλεκτροδότησης πίλαρ & επέκτασης δημοτικού φωτισμού αντίστοιχα.
- Εξειδίκευση πίστωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους προς κάλυψη δαπάνης προς τη ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν της υπ’ αριθ. 178/2024 Α.Δ.Σ. περί επέκτασης δημοτικού φωτισμού
- Έγκριση Αποφάσεων Δημάρχου, περί κίνησης οχημάτων Δήμου εκτός έδρας λόγω κατεπείγοντος

2 θέματα στην Δημοτική Επιτροπή που έχουν σχέση με επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού που δεν αναφέρουν σε ποιές περιοχές. Ετσι κάνουνε ποιο ευκολα ρουσφέτια και κανείς δεν παίρνει χαμπάρι. Ας ξέρουμε ότι αυτά τα έξοδα τα πληρώνουμε όλοι οι Δημότες αλλά επωφελούνται οι ψηφοφόροι.
Θα βγούνε λαγοί.
Γιατί δεν γράφεται σε ποιές περιοχές θα γίνουν οι επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού που το κόστος πληρώνεται από τους δημότες;;; Ούτε αυτοί που το ψηφίζουν δεν ξέρουν αλλά μόνον αυτοί που το μεθοδεύουν για τούς ημέτερους. Μην ξεχνάνε όμως και τον εισαγγελέα, όταν προκύψει για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος γιατί ο δημότης δεν πληρώνει μόνο το κόστος της επέκτασης του δημοτικού φωτισμού αλλά και το ρεύμα που θα καίει όταν χρόνο με τον χρόνο.