Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025

Τα εν δήμω Λουτρακίω (Παραπολιτικά)

- Advertisement -

Εδώ είμαστε και πάλι λοιπόν, στην αγαπημένη σας στήλη!

Ραλλυ Ακρόπολις! Η υποψηφιότητα του Λουτρακίου είναι από τις πιο δυναμικές, άλλωστε έχει ιστορία στη διοργάνωση και όλοι ευχόμαστε να φιλοξενήσουμε ένα παγκόσμιο γεγονός!

Επί τη ευκαιρία να βαφτούν οι διαβάσεις που έχουν εξαφανιστεί πάλι, ενώ στην Κόρινθο δημιουργούν έξυπνες διαβάσεις που κλείνουν το μάτι, να πλυθούν οι δρόμοι και οι κάδοι, να καλλωπιστούν τα φυτά και τα δέντρα, να καθαριστούν τα συντριβάνια κλπ κλπ. Άιντε να ομορφύνει λίγο ο τόπος!

Οι καφέδες, οι πολιτικές συζητήσεις και οι στιγμές χαλάρωσης καλά κρατούν τα πρωινά! Μαθαίνω λοιπόν ότι δύο άνθρωποι που ήδη έχουν δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιοι, συνεχίζουν ακάθεκτοι. Ο Χαράλαμπος Τετράδης και ο Γιώργος Οικονόμου. Ο Οικονόμου δε, συσπειρώνει αρκετούς δυσαρεστημένους υποστηρικτές και ψηφοφόρους του Γιώργου Γκιώνη. Παράλληλα επιχειρηματίες και πρώην αυτοδιοικητικοί δημιουργούν νέα κίνηση διεκδίκησης του δήμου. Οσονούπω οι αποκαλύψεις. Η έκπληξη είναι ότι και μέλος της Παρέμβασης και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος εκφράζει ενδιαφέρον για τον δημαρχιακό θώκο.

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ της Αννας Συνοδινού, της μεγάλης Ελληνίδας, η οποία γεννήθηκε στο Λουτράκι, παρουσία πρόεδρων της Δημοκρατίας και στελεχών της Κυβέρνησης. Το Γραφείο Τύπου επιμένει να μιλάει για μουσείο, που δεν είναι!

Συμπολίτης μας επιφανής, προσήλθε στο Αλεεξάνδρειο στις 6 μμ και δεν του επέτρεψαν την είσοδο γιατί η προσέλευση είχε καθοριστεί αυστηρά στις 5.40 μμ. Αφού δημιουργήθηκε ένταση έξω, ο συμπολίτης μας έφυγε δυσαρεστημένος και δεν ξαναγύρισε παρότι όπως έμαθα του τηλεφωνούσαν να επιστρέψει.

Αιρετοί κάπνιζαν έξω από το Αλεξάνδρειο, αλλά στα μέλη της Φιλαρμονικής δεν επετράπη όπως μου είπαν, καθώς αντιδήμαρχος τους είπε ότι απαγορεύεται… και δεν τους άφησε να βγουν ούτε για αέρα…

Αισθητή ήταν η απουσία του Πελοπίδα Μαυρόπουλου από το Αλεξάνδρειο με αφορμή την συμπεριφορά του Μάριου Φραγκούλη, ο οποίος κατά την αναβληθείσα συναυλία, έφυγε, χωρίς να πει λέξη διότι δεν του άρεσαν οι παρτιτούρες της φιλαρμονικής! Ευτυχώς που είχε αέρα και καλύφθηκε το θέμα κάτω από το χαλί!

Ακαπέλα τραγούδησε ο Φραγκούλης ο οποίος κρέμασε μια εκδήλωση και άφησε τον κόσμο με τα εισιτήρια στο χέρι, αλλά έχασε τα λόγια του δύο φορές με αποτέλεσμα να «πανικοβληθεί»

Ορθιοι στέκονταν σε ένα διάδρομο οι μουσικοί με τα όργανα, χωρίς κλιματισμό, περιμένοντας να τελειώσουν οι ομιλίες των επισήμων που διήρκεσαν 1.30 ώρα περίπου και κούρασαν.

Δυσαρεστημένος είναι ο μαέστρος που αντικαταστάθηκε απο συναδελφό του στο Αλεξάνδρειο και ακούω διάφορα αλλά δεν είναι της παρούσης.

Κατι γηπεδα τένις έμαθα που κόστισαν περίπου 300.000 ευρώ υπέστησαν καθίζηση…

Μια καντίνα εμφανίστηκε και στην Κυρά Βρύση, κόπηκαν πεύκαν, έπεσε 3Α, πήρε φως νερό τηλέφωνοα, αλλά εχει καταπληκτικά σουβλάκια!

Κάποιοι προσπαθούν να περιορίσουν την Χαρά, λέγοντας: «μην της μιλάτε», «μην της κάνετε like», «μην την κάνετε παρέα». Η Χαρά όμως δεν περιορίζεται. Μιλάει σε όλο τον κόσμο, λέει καλημέρα, και επισημαίνει ό,τι καλό γίνεται, ενώ προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα με άρθρα και ρεπορτάζ. Η αγάπη της για τον τόπο είναι εμφανής: κάθε καλό το αναδεικνύει, κάθε κακό το σχολιάζει και το αναδεικνύει προς επίλυση.Αυτή τη δουλειά της! Εσείς κάντε τη δουλειά σας!

Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας, πλέον φοράει κράνος δίνοντας το καλό παράδειγμα, αφού και ο ΚΟΚ αυστηροποιήθηκε και τα πρόστιμα είναι τσουχτερά!

@αργυρούλα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog