Σάββατο, 25 Οκτωβρίου, 2025

Σκληρή απάντηση Βασίλη Νανόπουλου σε Σταυρέλη και ΚΤΕΛ Κορινθίας – «Η παράβαση καθήκοντος δεν θα μείνει αναπάντητη»

συνεχίζονται τα πυρά

- Advertisement -

Με την φερόμενη δήλωση του προέδρου του ΚΤΕΛ Κορινθίας δεν αποκαλύφθηκε απλώς η συμπαιγνία του δημάρχου Κορινθίων με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας αλλά και η συνεργασία τους.

Σε ανάρτησή του ο κύριος Σταυρέλης επικαλούμενος ιδιωτική!! συνομιλία του προέδρου του ΚΤΕΛ με τον Γιώργο Ρουμελιώτη (όπως ο ίδιος ο κ Ρουμελιώτης μου ανέφερε σήμερα) που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, καταφέρεται στην πλειοψηφία των μελών του δημοτικού συμβουλίου και προσωπικά σε μένα, με ψευδή στοιχεία και ισχυρισμούς.

Δηλώνω ευθαρσώς και κατηγορηματικά:

1. Διαψεύδω κατηγορηματικά τον Πρόεδρο ΚΤΕΛ Κορινθίας κ. Μάρκελλο που φέρεται να ισχυρίζεται ότι εκπρόσωπός μου κατ’ εντολή μου συναντήθηκε 3 φορές μαζί του, για θέμα συνεργασίας στην αστική συγκοινωνία μεταξύ Δήμου και ΚΤΕΛ. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ, και αν ήθελα κάτι από αυτόν θα το ζητούσα απευθείας από τον ίδιον και όχι μέσω εκπροσώπου μου.

2. Διαψεύδω κατηγορηματικά τον κ. Σταυρέλη που αναπαράγει τις δηλώσεις του προέδρου του ΚΤΕΛ Κορινθίας, άκριτα και αφιλτράριστα, προφανώς ελλείψει άλλων επιχειρημάτων. Εκτός και εάν δέχτηκε αυτές τις δηλώσεις ως σανίδα σωτηρίας.

3. Ήμουν πάντα συνεπής με τη θέση μου υπέρ της σύνδεσης με δημοτική συγκοινωνία του προαστιακού με το κέντρο της πόλης.

4. Η σύμβαση δωρεάς της MOTOR OIL των 2 ηλεκτρικών λεωφορείων την οποία υπέγραψα ως δήμαρχος 29/08/2023, έχει σκοπό όπως αναφέρεται στο άρθρο 1 παράγραφος 2 της σύμβασης, την δημοτική συγκοινωνία. Ο κος Σταυρέλης το τροποποίησε, υπέρ του ΚΤΕΛ, όταν έγινε δήμαρχος.

5. Κατά συνέπεια ο δήμαρχος πρέπει να αποδοκιμάσει τις εκφράσεις <<χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΚΤΕΛ δεν μπορεί να γίνει συγκοινωνία>> και το ότι << η πλειοψηφία των μελών του δημοτικού συμβουλίου έκαναν φιγούρα χωρίς να ξέρουν ούτε τι λένε ούτε τι ψηφίζουν >>, όπως φέρεται ότι είπε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Π. Μάρκελλος.

6. Ο δήμαρχος οφείλει να εκτελέσει την απόφαση που πήρε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και να υλοποιήσει την δημοτική συγκοινωνία που απαιτούν και χρειάζονται οι Κορίνθιοι πολίτες. Αν δεν το κάνει είναι παράβαση καθήκοντος.

7. Πρέπει ο δήμαρχος να υπηρετεί τους δημότες και όχι συμφέροντα εταιρειών εις βάρος των πολιτών.

8. Η δημοτική συγκοινωνία Κέντρο Κορίνθου – αποβάθρα Προαστιακού, με εξυπηρέτηση των επιβατών 365 ημέρες τον χρόνο και καθόλη την χρονική διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας του Προαστιακού, θα υλοποιηθεί, ότι και αν κάνουν οι πολέμιοί της.

Διότι απλά, είναι δίκαιο αίτημα των επιβατών και το προβλέπει ο νόμος.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog