Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (29/10) στη Ναύπακτο ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος, παραβιάζοντας την απαγόρευση μετακίνησης ζώων, προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα 200 αμνοερίφια από περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας με προορισμό τη Θήβα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα ζώα εξετάστηκαν από κτηνίατρο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και δεν εμφάνισαν συμπτώματα της νόσου, γεγονός που ωστόσο δεν αποκλείει το να είναι φορείς της ασθένειας και να συμβάλλουν στην περαιτέρω διασπορά της.
Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει άμεση θανάτωση και των 200 ζώων.
Έχουν εντοπιστεί και οι κτηνοτρόφοι που έδωσαν τα ζώα στο συγκεκριμένο φορτηγό.

Τα 200 αμνοερίφια ψηφορόροι είναι σίγουρα. Αλλά ως εδώ!! Πολλά ακούσαμε, λίγα έγιναν. Νέος δήμαρχος χρειάζεται.
Διαβάζοντας «τον έπιασαν με τα πρόβατα…στο φορτηγό «πήγε αλλού ο νους μου !!Δοκιμαστικο σχολιο γιατί έχουν 2-3 μέρες να περάσουν σχόλια μου και την έχουν γλιτώσει μερικοί σε άλλα άρθρα!!
Δοκιμαστικό σχόλιο. Διαβάζοντας τον τίτλο “τον έπιασαν με τα πρόβατα…στο φορτηγό “πήγε αλλού το μυαλό μου 😜😀😀Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η δικό μου τεχνικό πρόβλημα ή το μπλοκ μάς τα έφαγε τα σχόλια άλλα δεν νομίζω. Δυστυχώς ήταν σχόλια σε διάφορα άρθρα και την γλίτωσαν και μερικοι.
Οι ιδιοκτητες του blog κανουν αυτα που πρεπει ωστε να κρατανε την ταξη και να ειναι και καλυμενοι απο οτιδηποτε και καλα κανουν.
Και σενα να ξερεις σε εχουν προστατευσει/γλιτωσει πολλες φορες απο σχολια.
Φίλε -φίλη 1130 εγώ το τονίζω συνέχεια στο μπλογκ να περνάνε όλα τα σχόλια για να εκτιμήσουν οι αναγνώστες και τους άλλους που γράφουν ένας θεός ξέρει ?Το μπλοκ λογοκρισία θα κάνει και έχει το δικαίωμα αυτό όπως σωστά λες να είναι καλυμμένο !!Εμενα το πρόβλημα μου ανέκαθεν είναι ότι σε σχόλια που καλός κακός αναφέρονται σε εμένα ή σε κάτι που έχει στόχο εμένα γενικά δεν μου επιτρέπει να απαντήσω καταλλήλως και στο ύφος και πολλά άλλα!Παλι δικαίωμα του μπλογκ!Η Χαρά έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνει και χρόνο για να ψάχνει τα σχόλια τα «καμουφλαρισμένα «αλλά βλέπωντας του Αντρέα το περνάει από το var 😀😀
Πού είδες εσύ σχόλια για σένα? Με τα ρούχα σου τρώγεσαι μου φαίνεται. Κάθε φορά, τα ίδια και τα ίδια…
Εσύ τώρα δεν τρώγεσαι με τα ρούχα σου??Ο σχολιαστής 1130 νομίζω αναφέρεται σε εμένα αν δεν το κατάλαβες!Αν και δεν έχει σημασία το συγκεκριμένο σχόλιο,αυτό που έγραψα είναι γενικά ένα από τα θέματα που δημιουργούν προβλήματα μεταξύ μας!Τωρα εσύ τράβα να ρωτήσεις τον 1130 να σου λύσει την απορία!Οπως και να έχει εσύ σαν τρίτο πρόσωπο γιατί επεμβαίνεις??Τωρα θα βρεθούν κανα δυο ακόμα να λένε αυτά που λες και εσύ και να γίνει το γνωστό μπάχαλο!!Ξεκολα
Kοίτα τη δουλειά σου Χριστιανέ μου και άσε τους άλλους. Δεν έχεις καμιά δουλειά να κάνεις να περάσεις παραγωγικά τον χρόνο σου? Σαν τον άλλον τον Μεσσήνιο κι εσύ, ολημερίς και ολοβραδύς καταγίνεσαι με το blog και θεωρείς πως οι πάντες άλλη όρεξη δεν έχουν από το να γράφουν για σένα, να υπονοούν εσένα, να προσβάλλουν εσένα, να πειράζουν εσένα κλπ. Ανεξάρτητα όμως γράφει ο καθένας, χώνεψέ το επιτέλους και κατάλαβέ το, αν μπορείς. Κάνεις διαρκώς bullying στον κάθε σχολιαστή εδώ μέσα. Αυτό πρέπει να λάβει ένα τέλος!!