Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, 2026

Kαλά τα νέα για την εργαζόμενη που ακρωτηριάστηκε εν ώρα εργασίας στην Κόρινθο

- Advertisement -

Ένα εξαιρετικά σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε γνωστή κεντρική επιχείρηση εστίασης στην Κόρινθο, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Κατά τη διάρκεια της εργασίας της, εργαζόμενη τραυματίστηκε βαριά, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό άνω άκρου.

Διαβάστε αναλυτικά Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Κόρινθο. Εργαζόμενη υπέστη ακρωτηριασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί κατάφεραν να επανασυγκολλήσουν επιτυχώς το χέρι της, ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή.

Η εργαζόμενη παραμένει νοσηλευόμενη, με το ιατρικό προσωπικό να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξο για την πορεία της αποκατάστασής της.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται, ενώ αναμένονται τα πορίσματα των αρμόδιων αρχών.

Χ@ρα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι θυμηθηκα τωρα -και αφου πρωτα ευχηθω και εγω, να πανε ολα καλα και με αισια εκβαση, αναφορικα με την ατυχη, αυτη, κοπελα: Πριν πολλα χρονια, οταν ευρισκομουν περιπου, εις την ηλικια των 5 ετων, επεστρεφα ανεμελος (εν ειδει Κυριακου Μητσοτακη), αμεριμνος & χαλαρος με τους γονεις μου στο αυτοκινητο μας (“Volkswagen Σκαραβαιος”), απο θαλασσινο μπανακι στην Βάρκιζα. Μου “αρπαζει” & μαγκωνει λοιπον, τον αντιχειρα μου, η πορτα του αυτοκινητου, και μιλαμε, σχεδον, λιώνοντάς το, αυτο! Οπως ηταν φυσικο, με τρεξανε αμεσως οι δικοι μου στο πλησιεστερο νοσοκομειο της περιοχης (ητοι, το “Ασκληπιείο της Βούλας”, εν προκειμενω), οπου ο εκει ορθοπεδικος γιατρος, το επανεφερε, επανασυγκολλησε & αποκατεσστησε πληρως & ολοσχερως (και ευτυχως), πονώντας με, ομως, ακομη περισσοτερο και απο οταν, δηλαδη, μου συνεβει το ατύχημά μου (αυτο, καθε αυτο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog