Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές στην Κόρινθο

- Advertisement -

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, -6- περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Κορινθίων.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (13.2.2026) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας, από ανωτέρω αστυνομικούς, -2- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 38 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό τους.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι συλληφθέντες, χρησιμοποιώντας όχημα, κατά το χρονικό διάστημα από 8.10.2025 έως την 13.2.2026, διέπραξαν -6- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Κορινθίων από όπου αφαίρεσαν μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία, τμήματα παροχής ρεύματος καθώς και χάλκινα-μπρούτζινα αντικείμενα, προκαλώντας παράλληλα και φθορές.

Υπολογίζεται ότι η συνολική αξία των αφαιρεθέντων καθώς και των φθορών που προκλήθηκαν ξεπερνά το ποσό των -21.500- ευρώ.

Τέλος, στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- κινητό ενώ επίσης κατασχέθηκε και ανωτέρω όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού τους.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε εσύ μεγάλε ξεκολα λιγάκι!!Βλεπεις ότι δεν σου απαντάω γιατί εχεις θέμα αντίληψης τι λέει και τι γράφει κάποιος !Εσυ χτυπιέσαι ότι υποστηρίζω τους γυφτους και αυτό έχεις καταλάβει με το λιγοστό μυαλό που κουβαλάς!!Ξεκολα και γράψε τίποτα άλλο το ξέρουμε ότι έχεις κόμπλεξ μην μας τα πρήζεις σε όλους εδώ στο μπλογκ!

  2. Δλδ διόρθωσε ο 12:19 τον άνθρωπο που είπε ρομά και τα πήρε κρανίο ο νταμάζος? Είμαστε σοβαροί? Θέλει μήπως να τους λέμε Σερ καλύτερα? Η πολλή βροχή μου φαίνεται μουλιάζει το μυαλό και δεν παίρνει στροφές με τίποτα! Δεν είναι δυνατόν μιλάμε…

  3. Ρε σας έχω πει αν δεν ξέρετε κάτι μην πετάγεστε και λέτε βλακειες. Ο άλλος πού έχει το πρόβλημα με τούς ρομα όταν είδε ότι έγραψα κάτι έβγαλε το συμπέρασμα ότι προστατεύει ο Αντρέας τούς ρομα. Πριν κάτι μήνες το Loutrakiblog είχε βάλει ένα άρθρο με ένα βίντεο με ένα ζευγάρι που έκαναν μία κλοπή. Βγαίνει το νούμερο και λέει είναι γύφτοι. Του απάντησε το μπλοκ ότι δεν είναι ρομα. Του απάντησε και άλλος σχολιαστής αυτός εκεί να επιμένει. Φόρτωσα και εγώ και σχολίασα και ο φωστήρας έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι γυφτολαχνος.Δε φταίω εγώ αν αυτός είναι κομπλεξικός. Με το μπλοκ και τον άλλο σχολιαστή δεν είπε τίποτα μόνο για εμένα. Τα ίδια αφορούν και εσένα 1754 πού χωρίς να ξέρεις λες βλακειες. Το σχόλιο ποιο πάνω το έγραψα γιατί από τότε με το περιστατικό που ανέφερα γράφει για μένα αλλά δεν του απαντούσα. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα σοβαρό. Να με συγχωρείς Χαρά για το σχόλιο άλλα θα μάς τρελάνουν κάτι νούμερα εδώ μέσα. Καλησπέρα σε όλους

  4. Ωραία, δεν είναι ρομά. Αφού τους υποστηρίζεις όμως, παρ’τους μαζί σου στην ουαλία να τους προστατάψεις. Εμείς δεν θέλουμε κλέφτες εδώ. Άντε πια με δαύτον… Καλά δεν είναι εκεί που ήταν????

  5. Λοιπόν για να το κλείσουμε το θέμα μία και καλή. Ο Αντρέας έχει σοβαρότερα θέματα να σχολιάζει και να ασχοληθεί από το να ασχολούμαι με τούς γύφτους. Εσείς πού δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε γραφτε για γύφτους και ότι θέλετε. Πόσο μιζέρια υπάρχει σε όλους εσάς που κάθεστε και ασχολείστε με αυτά και κυρίως με τι θα γράψει ο Αντρέας και ο κάθε Αντρέας. Ο Αντρεας κολοτουμπες δεν έκανε και ούτε θα κάνει. Ότι λέει το λέει και το εννοεί και βάζει και το όνομα του γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Οι θρασυδειλοι είστε όλοι εσείς που κρυβεστε και γράφετε ότι γράφετε. Ευχαριστώ για την δημοσίευση από το μπλοκ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog