Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026

Mαντέψτε! Διαφήμιση της ΔΕΥΑ Λουτρακίου στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο

- Advertisement -

Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, η ΔΕΥΑ Λουτρακίου, πιστώνει σε λογαριασμό δικαιούχου 500 ευρώ συν ΦΠΑ, στον κωδικό διαφήμιση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο στον Κεσίσογλου Θεολόγο, για την ανάγκη διαφημιστικής προβολής σε ιστοσελίδα, κατόπιν σχετικής αιτήσεως προσφοράς της Φανίδου Ελένης.

Η διατύπωση της σχετικής απόφασης προκαλεί εύλογα ερωτήματα ως προς τη σαφήνεια και τη συνοχή της. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η ΔΕΥΑ Λουτρακίου προχωρά σε πίστωση ποσού 500 ευρώ πλέον ΦΠΑ σε λογαριασμό του Θεολόγου Κεσίσογλου για διαφημιστική προβολή. Ωστόσο, στο ίδιο κείμενο γίνεται λόγος αφενός για διαφήμιση σε τηλεόραση και ραδιόφωνο και αφετέρου για ανάγκη προβολής σε ιστοσελίδα, γεγονός που δημιουργεί ασάφεια ως προς το πραγματικό αντικείμενο της δαπάνης.

Την ίδια στιγμή, η διαδικασία φαίνεται να συνδέεται με σχετική αίτηση προσφοράς της Ελένης Φανίδου, χωρίς να διευκρινίζεται ποια είναι η σχέση της με το μέσο ή τον τελικό δικαιούχο της πληρωμής. Η παράλληλη αναφορά διαφορετικών προσώπων και διαφορετικών μέσων προβολής στην ίδια διατύπωση αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες και γεννά απορίες σχετικά με το πώς ακριβώς προέκυψε η συγκεκριμένη δαπάνη.

Παρότι το ποσό των 500 ευρώ συν ΦΠΑ εμπίπτει στα όρια μικρών δαπανών που συνήθως πραγματοποιούνται με απευθείας ανάθεση, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κρίσιμο οι αποφάσεις να είναι απολύτως σαφείς ως προς το αντικείμενο της υπηρεσίας και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Η ακριβής αποτύπωση της διαδικασίας και του μέσου προβολής δεν αποτελεί τυπική λεπτομέρεια, αλλά βασικό στοιχείο διαφάνειας στη διαχείριση δημοτικών πόρων.

Για τον λόγο αυτό, η συγκεκριμένη διατύπωση θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη, ώστε να μην δημιουργούνται ερωτήματα για το αν πρόκειται τελικά για διαφημιστική προβολή σε ηλεκτρονικό μέσο ή σε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα, αλλά και για το ποιος ακριβώς υπέβαλε την προσφορά και ποιος παρέχει την υπηρεσία. Σε ζητήματα δημόσιας διαχείρισης, ακόμη και μικρές ασάφειες είναι αρκετές για να δημιουργήσουν συζητήσεις που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν με μια πιο προσεκτική διατύπωση.

Επισημαίνεται ότι στη Διαύγεια της ΔΕΥΑ Λουτρακίου αυτά τα ονόματα τα βλέπουμε συχνά πυκνά…

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαφημιση έργων το καταλαβαίνω. Αλλά αυτό είναι σαν ανέκδοτο. Γεια σου δήμαρχε. Θα μείνεις στην ιστορία σαν ο καταστροφεας του Λουτρακίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog