Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Αστέρας Λουτρακίου συνεχίζει να αποδεικνύει τη δυναμική του παρουσία στον χώρο του ταεκβοντό, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς και πανελλήνιες διοργανώσεις κατά το διάστημα Δεκεμβρίου 2025 – Μαρτίου 2026.
18th HEREYA OPEN – 6 & 7 Δεκεμβρίου 2025, Slivnitsa Βουλγαρίας.

Η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε με 7 αθλητές, κατακτώντας συνολικά 6 μετάλλια:
• 3 Χρυσά: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΣΟΦΙΑ
ΒΟΛΙΣΣΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

TOP TIRANA TROPHY – 13-15 Φεβρουαρίου 2026, Τίρανα Αλβανίας
Οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν:
• 3 Χρυσά: ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΗ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
• 1 Χάλκινο: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αναλυτικά τα μετάλλια:
• 6 Χρυσά: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΣΟΦΙΑ (αγωνιστικό & τεχνικό),
ΓΡΟΥΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ ΣΙΑΠΚΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

• 1 Ασημένιο: ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΗ
• 2 Χάλκινα: ΓΕΩΡΓΑΡΗ ΣΙΑΠΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΖΟΥΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

• 1 Ασημένιο: ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
• 2 Χάλκινα: ΓΡΟΥΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Συμμετοχή: ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Τριεθνές Κύπελλο Ταεκβοντό – 21 & 22 Μαρτίου 2026, Ξάνθη
Ο σύλλογος σημείωσε εντυπωσιακή παρουσία, κατακτώντας στη Γενική Κατάταξης Συλλόγων που συμμετείχαν
• Κύπελλο Poomsae – Τεχνικό Ταεκβοντό
• Κύπελλο Αγωνιστικού


Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των αθλητών: Πάππα Αιμιλία, Βολισσιανός Σταμάτης, Σταμελόπουλος Σταμάτης, Βολισσιανός Σταύρος και Ντάμο Αφροδίτη.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας και βελτίωσης των αθλητών σε όλα τα επίπεδα, οι οποίοι αγωνίζονται με πάθος, πειθαρχία και αφοσίωση. Καθοριστική είναι η καθοδήγηση και συμβολή του προπονητή Παναγιώτη Ιωαννίδη, καθώς και του βοηθού προπονητή Χάρη Ιωαννίδη, οι οποίοι με τη γνώση, την εμπειρία και τη συνεχή καθοδήγησή τους στηρίζουν την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών.
Ο Αστέρας Λουτρακίου συνεχίζει με συνέπεια την πορεία του, προάγοντας τις αξίες του αθλητισμού και εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τη συνεχή προσπάθεια.
Με εκτίμηση,
Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό
Αστέρας Λουτρακίου

Να πούμε πολλά μπράβο στην ομάδα του Ταεκβοντο και στον ανηψάκι μου τον Ανασταση Βαρελά που είναι πολύ καλός στο άθλημα και θα έχει μέλλον με πολλά ακόμα μετάλλια !!Το τονίζω και το γράφω συνέχεια μετά το σχολείο τα γήπεδα και οι αθλητικοί χώροι να είναι το μέρος που θα πρέπει να είναι οι νέες γενιές!Ουτε βαποράκια ,χρήστες ναρκωτικών και μαχαιροβγάλτες !Ευγενη σπορ ,πολεμικές τέχνες , ποδόσφαιρο κλπ σπορ πηγαίνετε τα παιδιά από μικρές ηλικίες!Να πούμε επίσης και μπράβο στους γονείς που βοηθούν τα παιδάκια με διάφορους τρόπους γιατί δυστυχώς η βοήθεια από αλλού ειναι λίγο δύσκολη!Χρονο και έξοδα που σίγουρα δεν υπάρχουν με ευκολία από βιοπαλαιστές !!