Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2025.
Συνελήφθησαν 26 άτομα, προσήχθησαν 54 και έγινε έλεγχος σε 781. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 624 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 182 παραβάσεις Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και σιδερογροθιά.
Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας απάτης. Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
