Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2026

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου για τη νέα χρονιά

σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, χρησιμοποιούμε την κλειστή αίθουσα

- Advertisement -

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, οι προπονήσεις του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ξεκίνησαν κανονικά και συνεχίζονται με συνέπεια και πρόγραμμα.

Από 2/1 πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αγωνιστικών ομάδων, καθώς και των τμημάτων fitness και ενηλίκων.

Από 5/1 έχουν ξεκινήσει όλα τα τμήματα ακαδημιών και juniors στο Θώδειο Στάδιο. Το προπονητικό μας πρόγραμμα υλοποιείται σταθερά από την αρχή του έτους, με στόχο τη σωστή και ασφαλή άσκηση όλων των αθλητών μας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, χρησιμοποιούμε την κλειστή αίθουσα, ώστε οι προπονήσεις να πραγματοποιούνται πάντα κανονικά και να μη χάνεται κανένα μάθημα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή στήριξή σας.

Συνεχίζουμε δυναμικά με νέα πρότζεκτ για τα παιδιά, ημερίδες, αγώνες και θεματικές δράσεις. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο στον αθλητισμό!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με το καλό! καλή χρονιά! Μακάρι όλα τα παιδιά πάντοτε να προκόβουν μέσω του σχολείου και των ευγενών αθλητικών δραστηριοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog