Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για το Σχολείο μας! Με πρωτοβουλία της γυμνάστριάς μας κ. Χριστίνας Σιατερλή στο πλαίσιο των δράσεων του ενεργού πολίτη, οργανώθηκε στο χώρο του Σχολείου για πρώτη φορά εθελοντική αιμοδοσία για μαθητές της Γ ‘ Λυκείου, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.
Είχε προηγηθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου ενημέρωση όλων των μαθητών της Γ’ Λυκείου για την εθελοντική αιμοδοσία από τις Επισκέπτριες Υγείας του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Σπυροπούλου Σοφία και κ. Γιαννοπούλου Χριστίνα. Τόσο η εξαιρετική ενημέρωση όσο και η συμμετοχή στην αιμοδοσία αποτέλεσαν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους μας!
Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου που έκαναν την πρώτη αιμοδοσία των παιδιών μας μια όμορφη εμπειρία!
Παρούσα σήμερα στη δράση μας και η Επόπτρια Ποιότητας Εκπαίδευσης της ΔΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. Φωτεινή Σκαφίδα, που πραγματοποίησε επίσκεψη στο Σχολείο μας.







