Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η U14 των Γερανών γράφει ιστορία: Αήττητη πορεία και μάχη στο Final 4

- Advertisement -

Το τμήμα Παμπαίδων Β’ (U14) των Γερανών Λουτρακίου, ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο Κορινθίας με 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και εξασφαλίζοντας πανάξια την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νεμέας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου, όπου οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η Λουτρακιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό το αντίστοιχο τμήμα του Αριστέα Γ.Σ.Φ.Α., ενώ στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Άρατος Κιάτου με την Ολύμπια Αργολίδας.

Οι μικροί μας αθλητές, μετά από μια σεζόν γεμάτη προσπάθεια, βελτίωση και αγωνιστική συνέπεια, καλούνται πλέον να κάνουν το επόμενο βήμα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, με την ελπίδα η εξαιρετική φετινή πορεία να συνεχιστεί και στο Final 4.

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog