Κυριακή, 12 Απριλίου, 2026

Σοκ στο Λουτράκι! Συνελήφθη ανήλικος για εμπορία ναρκωτικών..

- Advertisement -

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Συνελήφθη σήμερα, μεσημβρινές ώρες, 16χρονος μαθητής για εμπορία ναρκωτικών. Συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση ανηλίκου.

Μετά απο έρευνα των αστυνομικών και προσαγωγών ανηλίκων στο ΑΤ Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία ανήλικου, όπου εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν έτοιμα σακουλάκια με χασίς και κοκαΐνη. Κατασχέθηκε επισης μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα αλλα συναφή είδη…

Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται αμφότεροι πατερας και γιος στον Εισαγγελέα Κορίνθου..

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα και να του πεις ότι δεν είναι τζιπσι αυτός δεν θα το αποδεχτεί!Ολοι οι παράνομοι είναι για τον τσιγγανολογο του μπλογκ είναι τζιπσι !Ειπαμε ο γιατρός είπε να του λέμε πάντα ναι 😀😀😀Τώρα και ο 1125 χειροκροτητής και αυτός στο χορό!Ε ρε κάτι προβλήματα που έχουν μερικοί αλλά αφού δεν καταλαβαίνουν τι λέμε και τι γράφουμε θα τοὺς τρώμε στην μάπα !Την καλησπέρα από την ηλιόλουστη Ουαλία

  2. Ο ΚΟΣ.ΟΣ ΤΟΧΕΙΤΟΥ.ΠΑΝΟ ΚΑΙΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ,ΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 15 16 ΧΡΟΝΩΝΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΜΠΣΗ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ.

    • Οι γονείς κανουν τη μπιζνα ρε φίλε. Τα παιδια είναι αυτοφορακηδες γιατί είναι ανήλικοι και ο νόμος είναι εξαιρετικά χαλαρός. Πως γίνεται να μην το ξέρεις αυτό;

  3. Τράβα σε καμία γύφτισσα να σου πει την μοίρα σου και το ριζικό σου και άσε τα τρένα 🚂 Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία που θα σας φάμε στην μάπα !!Γραψτε γράψτε να έχω να γελάω και να διασκεδάζω εδώ στα ξένα !!Καλα τα λέει ο φίλος 1433 και ευθύνη έχουν οι γονείς και δεν μαζεύουν τα παιδιά τους!Μακαρι να σταματήσει κάποτε αυτό το πρόβλημα με τα ναρκωτικά και την εμπορία τους και να έχουμε μόνο τους τζιπσι να απασχολούν την αστυνομία!!

  4. Ένα νέο παιδί πουλούσε ναρκωτικά, πιθανότατα σε άλλα νέα παιδιά της περιοχής με την αδιαφορία της οικογένειας. Έχει σημασία η καταγωγή; Αν δηλαδή ήταν από ευυπόληπτη θρησκευόμενη οικογένεια έχει διαφορά; Είναι μια τεράστια μάστιγα τα ναρκωτικά και χαλαρότητα που υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog