Πριν από περίπου 1,5 χρόνο η διοίκηση της ομάδος του Ολυμπιακού Λουτρακίου έβγαζε ανακοίνωση καταπέλτη για την δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη.
Διαβάστε :Σκληρή ανακοίνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Όλα αυτά άλλαξαν φέτος τον Σεπτέμβριο όταν άλλαξε και ο αθλητικός νόμος. Με το που άλλαξε ο νόμος έγινε και η συνεννόηση με τον δήμαρχο.Μέσα σε χρόνο dt αυτά.Για να καταλαβαίνουν οι αναγνώστες, η αλλαγή του αθλητικού νόμου «επιτρέπει» πλέον να φύγει το γήπεδο από το ΑΦΜ του συλλόγου.Μέχρι την αλλαγή του Σεπτεμβρίου δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν ξεκίνησαν και οι «αγάπες» της δημοτικής αρχής για την ομάδα.
Σε προσωπική μάλιστα συνομιλία που είχα με τον δήμαρχο μετά την συνέντευξη τύπου της συγχώνευσης , ο δήμαρχος μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε συμφωνήσει να νοικιάσει το γήπεδο για 30 χρόνια με αντίτιμο 15,000 ευρώ το χρόνο(εδώ γελάμε γοερά).Όταν αντέδρασα στο πολύ χαμηλό αντίτιμο μου απάντησε ότι είναι χαμηλό γιατί θα φτιάξει λέει τα φώτα και τα αποδυτήρια.Με τι λεφτά;Με δημοτικά λεφτά; Σαφώς και όχι με δημοτικά χρήματα-που δεν περισσεύουν ούτε κατά διάνοια-αλλά με χρηματοδότηση πιθανολογώ της Περιφέρειας.Και γιατί να μην πάμε εμείς σαν ομάδα στην Περιφέρεια να ολοκληρώσουμε το γήπεδο και να πάει ο δήμος;Εδώ να τονίσω ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει τους κωδικούς , τα λεφτά αλλά και την πρόθεση για να τα χρηματοδοτήσει και μπράβο τους. Η δημοτική αρχή στα τόσα χρόνια που είναι στο τιμόνι του δήμου πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια της.Θα μπορούσε με ένα μέρος από αυτά να φτιάξει δυο-τρία προπονητικά γήπεδα για να παίζουν οι ομάδες. Δεν το έκανε γιατί προφανώς είχε άλλες προτεραιότητες. Μόλις είδε τον τάπητα στο ιδιόκτητο γήπεδο του Ολυμπιακού της γύαλισε το μάτι.Έτοιμο γήπεδο μέσα στο κέντρο της πόλης, μια χαρά.Δεν είναι έτσι αγαπητοί κύριοι.Τις δικές σας ανικανότητες δεν θα της πληρώσει η ομάδα του Ολυμπιακου,για να ξηγιόμαστε.
Για τους γνωρίζοντες επίσης των ποδοσφαιρικών δρώμενων στην πόλη η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη δεν είχε συμπεριφερθεί ως έπρεπε σχεδόν ποτέ στην ομάδα μας.Μέχρι να μπει ο τάπητας στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αντιμετωπιζόταν ως παρίας. Είχε εξοστρακιστεί από το δημοτικό στάδιο Χρήστος Θώδης και το έβλεπε μόνο με κιάλια. Η δημοτική αρχή δεν επέτρεπε στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού να κάνει προπόνηση ενώ επέτρεπε σε ακαδημίες με παιδιά.Αυτά τα παράπονα ήταν γνωστά και ύστερα από τηλεφωνική παρέμβασή μου στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Σάκη Παπαθανασίου διορθώθηκε κάπως η κατάσταση.
Η σημερινή μέρα είναι ιστορική.Στις 6μμ κρίνεται το μέλλον του συλλόγου. Οφείλετε όλοι αγαπάτε την ομάδα να είστε παρόντες.Κλείνοντας θέλω να περάσω και δυο απόψεις μου γιατί ακούω πολλές βλακείες να διακινούνται στην πόλη και πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό το κουτσομπολιό.
1ον)Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου Γιώργος Δέδες πρόσφερε πραγματικά στην ομάδα και κράτησε τον Ολυμπιακό ζωντανό μόνος του για εννιά χρόνια.Η προσφορά του είναι δεδομένη και του αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια.Διαφώνησα στον τρόπο που κινήθηκε το τελευταίο διάστημα και του το έγραψα. Ήταν φίλος μου και θα εξακολουθήσει να είναι.
2ον)Από την ημέρα της συνέντευξη τύπου όπως είπα και έγραψα συμφωνώ στην συγχώνευση με την ομάδα του ΑΟΛ.Η συγχώνευση όμως δεν μπορεί να είναι ετεροβαρής.Η πρότασή μου,όπως και θα την διατυπώσω και στην σημερινή γενική συνέλευση είναι:
-Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Λουτρακίου-ΑΟΛ
-το σήμα του Ολυμπιακού όπως είναι καθώς μιλάμε για ένα σήμα 98 ετών.
-και χρώματα φανέλας τα ερυθρόλευκα και πορτοκαλί.
Το αν θα περάσει η όχι αυτό είναι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και των ανθρώπων που έχουν παίξει ,προσφέρει και αγαπήσει την ομάδα.Αυτοί θα προσέλθουν σήμερα και όχι άσχετοι ή φερτοί όπως λένε στην πόλη.Συνιστώ σε όσους έρθουν σήμερα να είναι συνετοί και να μην έχουμε ακρότητες.
Αυτά από μένα και καλό μήνα.
mifi
