Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, βραβεύτηκε η πρόεδρος του συλλόγου μας κα Στούλη Αναστασία για την πολυετή προσφορά της στον χώρο της παράδοσης και του πολιτισμού.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού Petrosophy, έπειτα από πρόσκληση της κας Πέτρας Τερζή, στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση με τραγούδια, ποιήματα και εξαιρετικά κείμενα αφιερωμένα στη γυναίκα και στους πολλαπλούς ρόλους της. Ανάμεσα σε δυναμικές γυναίκες και σημαντικές προσωπικότητες, τιμήθηκε και η πρόεδρός μας για τη διαχρονική της προσφορά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του συλλόγου νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια για αυτή τη διάκριση. Ευχαριστούμε από καρδιάς την πρόεδρό μας για την ανιδιοτελή προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια και για την αγάπη της προς τον σύλλογο.
Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, με δύναμη, και να συνεχίζει να εμπνέεται και να εμπνέει με το πνεύμα ομαδικότητας και συλλογικότητας που τη διακρίνει.



