HOT ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ – ΕΡΧΕΤΑΙ!…με mi.fi.
Παρακολουθήστε την εκπομπή εδώ https://www.mixcloud.com/live/Perahora_Radio_News
Η απαίτηση πολλών φίλων… γίνεται πράξη! Σήμερα στην εκπομπή «Μετά Χαράς» σχολιάζουμε την επικαιρότητα της Κορινθίας και όχι μόνο, μαζί με το Μιχάλη Φιλιάνδρα
Από το Ξυλόκαστρο μέχρι το Λουτράκι
Τι συμβαίνει στους Δήμους του Νομού;
Τι αλλάζει, τι συμβαίνει στην Ελλάδα;
Με άποψη, με παρεμβάσεις και χωρίς φίλτρα. ΣΗΜΕΡΑ στις 18:00 ακριβώς! Στο Περαία Χώρα Radio News
Η επικαιρότητα… αλλιώς. Μετά Χαράς! Τηλεφωνικές παρεμβάσεις: 6907315724

Μην σου πάρει τον αέρα ο Μιχάλης να προσέχεις 😀😀Καλή εκπομπή και σίγουρα θα βγάλετε και «ειδήσεις «
Aυτή ήταν εκπομπάρα!!!!!
Αγαπητε μας Αντρεα, αλλα και αγαπητε Νικολα, καλη εβδομαδα & καλημερα! Θα συμφωνησω απολυτα, με τον φιλο μας, τον δευτερο: πραγματι, λοιπον, ΕΚΠΟΜΠΑΡΑ!! Προσωπικα, ακουσα την (συγκεκριμενη) εκπομπη, την “Μετα Χαρας”, αλλα και εκτακτως δε, και “Μετα του Μιχαλη” (φυσικα!), ακομη δε, και δευτερη φορα!! ΔΕΝ κουραζεσαι, ΔΕΝ πληττεις, ΔΕΝ σε πιανει ανία, ΔΕΝ χασμουργιεσαι, ΔΕΝ σε παιρνει ο υπνος, και ΔΕΝ βαριεσαι (τελως παντων), να τους ακους και να τους ξαναακους, αν και βεβαιως (και λογικως) δεν γινεται να συμφωνουμε και στα παντα, ολα, οσα λενε, ασφαλως (οπως για παραδειγμα, στην αποστροφη, εκεινη, του Μιχαλη, για τα της Δημοσιας Υγειας, και για το ο,τι αυτη -στη χωρα μας- και δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα, απο τις ξενες, αλλα και για το ο,τι, βρισκεται ακομη, και σε καλυτερα & ανωτερα σταδια & επιπεδα, απο την αντιστοιχη, ευρωπα’ι’κη -το νοσοκομειο, της Κορινθου, φερ’ ειπειν, θεωρω πως ο,τι ειναι απο τις φωτεινες εξαιρεσεις, τουτου, του κατα τα αλλα, πολυπαθου, ταλαιπωρου & δοκιμαζομενου υγειονομικου μας, κανονα, δυστυχως, δηλαδη)… Εν τοιατη περιπτωσει, τοσο η Χαρα, οσο και ο Μιχαλης, ειναι δυο ιδιαιτερως εξυπνοι, ανοιχτομυαλοι, ευφανταστοι, ευστροφοι, οξυδερκεις & ευφυεις ανθρωποι, με πληρη ορθολογισμο, κοινη αντιληψη, αλλα και τετραγωνη λογικη (μες στα πραγματα, δηλαδη), καθως και απολυτα εξισορροπημενη, και την σαφεστατη ευρυτητα σκεψης τους, και οι οποιοι, και σε κανουν (ως εκ τουτου), και να αισθανεσαι ρε αδερφε, πως ο,τι ολοενα εχουν και κατι (το σημαντικο, ξεχωριστο & ενδιαφερον), να (σου) πουν, αυτοι!! Παρ’ ολο λοιπον, που δεν τους εχω γνωρισει απο κοντα (και δεν τους ξερω, βεβαιως, και προσωπικα), εντουτοις δεν εμποδιζομαι (ακουγοντας τους) να εκτιμησω, αυτο: το γεγονος, δηλαδη, πως ο,τι η (οιασδηποτε μορφης & φυσεως) συζητηση και κουβεντα μαζι τους, δεν θα θελεις και δεν θα επιθυμεις (με τιποτα!) να σταματησει, να τελειωσει και να τερματιστει, ποτε της, αυτη!!
ΔΕΝ επιστρεφει λοιπον, καθοτι και με τιποτα δε (που να χαλασει ο κοσμος, ολος), ο ανεψιος!! Γιατι απλουστα, ΔΕΝ ειναι του γουστου, καθως και ΜΗ αρεστος και αποδεκτος, στον χοντρο!!! Τιποτα, τιποτα, κατι δικο μου, λεγω, τωρα, εγω, μαζι δε, και σκεφτομαι, στοχαζομαι, συλλογιζομαι & φιλολογω, καθως περπατω και μονολογω!!
Και με βαση λοιπον, αυτο το οποιο και ειπα, πιο πανω εγω, καθισταται περισσοτερο επικαιρο απο ποτε, του αειμνηστου “Γερου της Δημοκρατιας”, του Γεωργιου Παπανδρεου, το ερωτημα, αυτο: “Επιτελους, ποιος κυβερναει αυτον μας, τον τοπο, τελικως??”
Σε άκουσα (επίσης) να λες χαρακτηριστικά, αγαπητέ μου Μιχάλη, πως ο,τι δίχως την παρουσία και τον συντονισμό του Γρηγόρη Δημητριάδη, έχει καταστεί ένα σκέτο μπάχαλο τούτη, η κυβερνώσα νεοδημοκρατική, παράταξη. Ούτε και με αυτό συμφωνώ, για τον απλούστατο λόγο, πως (ιστορικά, τουλάχιστον) ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 52 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, αλλά και πολύ περισσότερο, και στα τελειώματα, δηλαδή, και μιάς (οιασδήποτε) δεύτερης κυβερνητικής θητείας (και συγκεκριμένα δε, ο 3ος χρόνος αυτής, αλλά και ο 7ος, συνολικά, της διακυβέρνησής της), όχι μόνο το κυβερνών κόμμα εμφανίζεται να προηγείτο σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά έχει -και τουλάχιστον- ΔΙΠΛΑΣΙΑ διαφορά, κοινώς double score, από το δεύτερο κόμμα (ελέω βεβαίως, και της ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ & ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ και ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, στοιχειώδους αντιπολίτευσης, στην χωρα μας)… Με άλλα λόγια, θέλω να πω, αλλά και μαζί, και να αναρωτηθώ, δηλαδή, πως και με τον Δημητριάδη στα άρματα, στις επάλξεις και στον αγώνα, άραγε σε πόσο, δε, παραπάνω ή και σε περισσότερο ακόμα, καλύτερη & ανώτερη κατάσταση, θα ευρίσκετο σήμερα, το εν λόγω, κυβερνητικό κόμμα??