Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Ναό του Απόλλωνα στην Αρχαία Κόρινθο, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση «Night of Voices in Corinth».
Ο ιστορικός χώρος της Αρχαίας Κορίνθου γέμισε μουσική και μελωδίες, σε μια διεθνή καλλιτεχνική συνάντηση με τη συμμετοχή νέων λυρικών καλλιτεχνών από οκτώ χώρες.
Οι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους με τη Νεανική Ορχήστρα του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος και την Ακαδημία Amatè, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που ανέδειξε τη μουσική δημιουργία και έδωσε ιδιαίτερη πολιτιστική διάσταση στη βραδιά.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία σύνδεσης του πολιτισμού με τους ξεχωριστούς αρχαιολογικούς χώρους της Κορινθίας, προσφέροντας στο κοινό μια ιδιαίτερη εμπειρία μέσα σε ένα ιστορικό τοπίο.
Η Ολυμπία Οδός, που ανέδειξε τη βραδιά μέσα από τη δική της επικοινωνία, υπογράμμισε τη σημασία της σύνδεσης των μετακινήσεων με τον πολιτισμό και τους προορισμούς της Κορινθίας.


