Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

“Παροικία” Λουτρακιωτών στον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου

- Advertisement -

Σε μία προσθήκη και μία ανανέωση δύο Λουτρακιωτών προχώρησε ο ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου…

Μετά την ένταξη στην ομάδα των Σπύρου Κόντη και Κώστα Γκαρμίρη, ακόμη δύο Λουτρακιώτες ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο και την ομάδα του Αγίου Γεωργίου.

Πρόκειται για τους ‘Αγγελο Βαραβέρη και Ερρίκο Τόσκα.

Ο Άγγελος Βαραβέρης αγωνίσθηκε και πέρυσι στην ομάδα και προσφατα ο Αγιος Γεώργιος ανακοίνωσε την συμφωνία ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ερρίκος Τόσκας, ύστερα από 6 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό Λουτρακίου

Δείτε τις ανακοινώσεις της ομάδας:


Ή ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βαραβέρη για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Ή ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ερρίκου Τόσκα από την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου.
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο και στους 4.σίγουρα με το ήθος τους πέραν τον ποδοσφαιρικών ικανοτήτων τους θα διαφημίζουν τη πόλη μας για το πόσο αξιόλογους νέους διαθέτει.

  2. Το θέμα είναι φιλαράκι να διαφημίζουν την πόλη και το όνομα τους παίζοντας σε ομάδες της πόλης.Αλλα εκεί κατακτήσαμε ποδοσφαιρικής τα δικά μας παιδιά να επιλέγουν να παίζουν αλλού.Σεμας δεν κάνουν.Αρετριζουν τα κοκκαλαμας.

  3. Μπράβο στα παιδιά και από μένα. Ο 244 λίγο γκρινιάρης αλλά είναι σωστός έτσι όπως τα λέει.Να παίζουν σε μεγαλυτερα ποδοσφαιρικά μεγέθη το καταλαβαίνω αλλά και στις δύο ομάδες μας στο Λουτράκι θα μπορούσαν να προσφέρουν. Σιδερένια να είναι τα παιδιά και τα βρίσκεις όλα τα άλλα. Γειά σου Σάββα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog