Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παραμένει πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κορινθίας ο Μιχάλης Τσιχριτζής (video)

- Advertisement -

Αν και είχε φτάσει να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στις εκλογές της ΕΠΣΚ, μετά τα όσα είχαν συμβεί την περασμένη Δευτέρα, ο Μιχάλης Τσιχριτζής κατάφερε να βγει νικητής και να παραμείνει στη θέση του προέδρου για ακόμα μια 4ετία, καθώς επικράτησε με 38-31 του Παναγιώτη Λαμπρινού, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ δυνατός αντίπαλος…

Αυτή τη φορά όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς έκτροπα και στο τέλος οι νικητές πανηγύρισαν έντονα την επιτυχία τους, με τον πρόεδρο μάλιστα να είναι και εμφανώς συγκινημένος.

Δηλώσεις που θα κάνουν αίσθηση έκανε στο τέλος ο Μιχάλης Τσιχριτζής, καθώς τόνισε χαρακτηριστικά:  «Σήμερα το ποδόσφαιρο, κέρδισε την πολιτική».

*apopsi24.gr

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλλο θα ηταν οι επαναληψη των εκλογων να γινει μαθημα για την σημερινη διοικηση της επσ κορινθιας και να καταλαβει πως καποια πραγματα που ολοι ξερουμε οτι ειναι λαθος,να τα βελτιωσει.οσο για σενα μιχαλακη,σε ειδα χτες με κατεβασμενα μουτρα,λες και αν εβγαινε ο Παναγιωτης στην προεδρια θα μαζευε το ν κατηφορο σας…

  2. Το σύστημα των εκλογών πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι σωστό. Άψογη η διαδικασία μετά το ρεζιλίκι της προηγούμενης εβδομάδας.

  3. Προς 2:24μμ,
    Έχεις δίκιο,αφού ούτε έφαγα,ούτε κοιμήθηκα..
    Τέλος ανώνυμε 'φίλε μου', ένα πράγμα μπορώ να σου υποσχεθώ,η περίοδο της ανοχής και της σιωπής στα αίσχη που γινόντουσαν έχει τελειώσει.Πλέον, θα μαθαίνει όλη η Ελλάδα τι γίνεται.Εύχομαι η επόμενη τετραετία της διοίκησης της ΕΠΣ να μην απασχοληθεί με διαιτητές και 2-3 ομάδες παρά μόνο με την δουλειά της και να κρατήσει ίσες αποστάσεις με όλα τα σωματεία.Διάλεξε και πάρε τι θέλεις..

  4. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Δ/ΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ(ΕΠΣ) ΤΟΥ ΠΑΖΛ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ)ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ Δ/ΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ)ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ)

  5. 8:55 – 8:58…όσες φορές και να το γράψεις, ο δείκτης ευφυίας σου δεν πρόκειται να ανέβει. Εκεί στο 0,04 θα μείνει κολλημένος.

  6. ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

  7. ρε μιχαλακη,τι κορωνες ειναι αυτες??η τετραετεια που περασε ασχοληθηκε με δυο τρεις ομαδες,και εκανε τοσα αισχη,ενω οι προηγουμενοι(που ηθελαν να γινουν τωρινοι αλλα με αλλη φατσα)τα ειχαν ολα καλλογινομενα??τι παραμυθια γραφετε και λετε?ποια ανανεωση ρε μιχαλακη? με τον νικα το φαντασμα,και την οικογενεια μαργετη συσωμη,γιαυτην την ανανεωση μιλατε? σε ποιους απευθυνεστε? το μονο κακο οτι εμπλεξε ο λαμπρινος με τα φαντασματα του παρελθοντως,γιατι σε αλλη περιπτωση θ αειχε παρει την επσ με 40 ψηφους,ο κοσμος δεν ξεχναει ,ειναι πολυ φρεσκος ο νικας και ο μαργετης….

  8. Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΠΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ(ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΤΟΥ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΠΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η' ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ(ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ''.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ……..ΚΑΤΑΛΒΕ.

  9. ……και για να τελειωνουμε με την επσ ,καλλο θα ηταν να πιεσουν ολες οι ομαδες για την μειωση του κοστους της διαιτησιας,ναγινουν και καποιες αλλαγες οπου φανηκε οτι υπαρχει προβλημα και να ασχοληθουμε με το πραγματικο ποδοσφαιρο.δεν μπορουμε να γκρινιαζουμε σαν παραγοντες οτι ειναι ακριβη η διαιτησια,και απο την αλλη να δινουμε για ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες του κοσμου τα χρηματα.να πιεστουν οι ομαδες να φτιαξουν ακαδημιες,με οτι εχει η καθε μια και να στιριζεται σε δικα της παιδια με μικρο κοστος γι την καθε χρονια,να αναβαθμιστουν οι μικροτερες κατηγοριες,να μπουν περιορισμοι σε ηλικιες,και πολλα αλλα ωστε στο επιπεδο της επσ να πανε απο μονα τους τα πραγματα στο καλλυτερο και οχι ναπεριμενουμε στις εεκλογες να δωσουμε το κατιτις και να κερδισουμε τις εκλογες…δεν μπορει ο κορφος,και ο ολυμπιακος κορινθου να μην υπαρχοθν στον χαρτη και να καθοριζουν την τυχη της κορινθου του πελοπα του αολ του ολυμπιακου!!! μηπως πρεπει οι μεγαλες ομαδες του νομου να βγουν μπροστα,και να ζητησουν να αλλαξουν τα πραγματα,ανεξαρτητα ποιος ειναι προεδρος στην επσ? ηφτωχια ολους δεν τους εχει ακουμπησει? ας ξυπνησουμε,και να αφησουμε τα μικροκομματικα,εξαλου χωριο ειναι οτοπος μας και γνωριζομαστε μεταξυ μας καλα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog