Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Tι έγινε ρε παιδιά;;;;

- Advertisement -

Αυτή η εικόνα είναι από το Λουτράκι και συγκεκριμένα στην  οδό Υψηλάντου !

Όπως σχολιάζει φίλη στη σελίδα “Καλύτερο Λουτράκι” είναι η νέα μαρίνα Λουτρακίου…

Και βέβαια δεν είναι οι μοναδικές βάρκες στους δρόμους ….

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό ήθελε δηλαδή ο πρασινοφρούραρχος που έγραψε και άρθρο για μαρίνα-λιμάνι? Να μην μπουν οι βάρκες στην θάλασσα και την μολύνουν, αλλά στα πεζοδρόμια?

  2. Ασχολείστε με την βάρκα και με τόσα άλλα ανούσια αλλά όλο το καλοκαίρι δεν έχω δει κανέναν να σχολιάσει το αισχος έξω από το PALADAR που παρκάρουν ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ και αναγκαζόμαστε να βγούμε στον δρόμο. Αλλά εκεί βλέπεις δεν έχει διάβαση για να βγουν οι γνωστοί με την καμεριτσα στο χέρι να κράξουν μέσα στον χειμώνα τον ανθρωπο που πάρκαρε έξω από τι περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα. Η μήπως επειδή είναι το PALADAR και το COCOON δεν μιλάμε. Ε;;;;;

  3. υπαρχει κ μια βαρκα μονιμα στο δημοτικο παρκινγκ…αλλα αφου η δημοτικη αστυνομια μας δεν ασχολειται με αυτα …ας φερουν και βαπορια

  4. Έχει δίκιο ο 6.43. Η βόλεψη του άλλου εις υγείαν εμάς των κορόιδων είναι ρουφιανιλίκι για τον ίδιον. Ρε συ, κάστανα Αγιάς έχεις μες στο κεφάλι σου?

  5. κακώς εβαλαν τισ βαρκες στο δρομο επρεπε να τισ βαλουν στο σαλονι τους !!
    τι λετε ρε νουμερα ?? αν εχουν αδεια για το τρειλερ και τη βαρκα ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ !!!
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !!
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ … ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ !!!

  6. Η κυρία μένει απέναντι στον πρώτο όροφο και προφανώς της χαλάει τη θέα !! Βάρκες είναι κυρία μου , δεν είναι βοθρολύματα !!

  7. Πραγματικά "χαίρομαι" και νιώθω περήφανος για τους συντοπίτες μου. Τέτοια καλοσύνη, τέτοια σοβαρότητα, τέτοια ωραία σχόλια. Μπράβο σε όλους σας παιδιά. Το βασίλειο του τσαμπουκά είναι ο Δήμος μας. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.
    Το συμπλήρωμα της φράσης βέβαια είναι : Στον τόπο σας και αφήστε μας εμές στην πείνα και την μιζέρια μας γιατί εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
    Δεν περιμέναμε τους Αθηναίους για να γίνουμε άνθρωποι. Έχουμε τους Σερβους μας, τους Πολωνούς μας, τους Ισραηλίτες μας, ένα σωρό κύριους με τρόπους και λεφτά ,τι να τους κάνουμε τους βρομωαθηναίους που κάθε Κυριακή γεμίζουν την πόλη μας , τα μαγαζιά μας …..τις τσέπες μας λοιπόν;;;;
    Καλά κάνουμε και αντί για πάρκινγκ γουστάρουμε και βάζουμε τα σκάφη μας όπου θέλουμε. Έτσι γουστάρουμε ρε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ.

  8. Δεν είναι πρωτοφανές αυτό ρε παιδες. Όσο θυμάμαι πάντα υπηρχαν βάρκες με τρέιλερ στους δρόμους. Δεν λέω ότι είναι σωστό προς θεού και ελληνικό φαινόμενο επίσης. Σε Σοβαρο κρατος δεν θα δεις πότε κάτι τέτοιο αλλά μπορεί να το έχεις στην αυλή σου, που υπάρχουν και πάρα πολλά και εδώ στην Ουαλλια και παντού όπως βλέπετε και στης ταινίες μαζί με το καρ και το κριςκραφ. Τι καρέκλα του σκηνοθέτη στην φωτογραφία γιατί την βάλανε μην έρθει και άλλη βάρκα να παρκάρει?!!!

  9. Τι ωραια γλυκα σχολια ..και επιπεδου .Αντι να πειτε οβτως δεν ειναι σωστο με τις βαρκες εκει βριζετε τους Αθηναιους.Απο την Αθηνα ζειτε να ξερετε ..ολο το χρονο .Οι Σερβοι ερχονται 2 εβδομαδες και φευγουν .Τα εξοχικα γεμιζουν καθε σκ καλοκαιρι και γιορτες και φερνουν κοσμο που γεμιζει τις καφετεριες και ταβερνες ..εσεις πατε γ καφε 1 φορα το χρονο κ αντε κανα δυο φορες στα ορθαδικα με 1.20ε.Ποτε γεμιζουν τα μαγαζια ;; το ΣΚ ..
    Η πολη με την καθαριοτητα εχει θεμα 365μερες τον χρονο για ψαξτε το λιγακι διαφορετικα τι φταει Ή βγειτε απο τις σπηλιες σας κ τραβατε κ σε αλλα τουριστικα μερη που πανε οι Αθηναιοι κ δεν βρωμανε ..Πορτο Ραφτη,Ωροπο,Χαλκιδα,Ναυπλιο και νησια!
    Τοσο κομπλεξισμος κ κακια μονο στο Λουτρακι αλλα τι περιμενεις εδω τρωγεστε μεταξυ σας, τους τριτους δεν θα κατηγορουσατε ;Ευτυχως τα νεα παιδια δεν ειναι ετσι .Λοιπον θα μας τρωτε στη μαπα θελετε δεν θελετε γιατι αγαπαμε την πολη κ την φροντιζουμε
    οσο μπορουμε ..και με την παρτη σας καμια επαφη.Αυτα .

  10. Στην φροντίδα σας συμπεριλαμβάνεται το να πετάτε από το αυτοκίνητο σας τα σκουπίδια στους κάδους χρησιμοποιώντας σαν μπασκέτα τους κάδους;Η να αφήνετε τα κατοικίδια σας που τα βαρεθηκατε αδέσποτα 10.37;

  11. Εεεεε τώρα είναι η ώρα να τα χώσουμε στόν 10:37 που φαίνεται ότι είναι Αθηναίος.
    Οχι γιατί μας τα λέει χύμα αλλά κυρίως ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
    Αθηναίοι γεμίζουν κάθε ΣΚ το Ναυπλιο αλλά δεν γίνεται κάτι κακό.
    Μόνο σε εμάς οι Αθηναίοι είναι "κακοί".
    Φυσικά αφού δεν μας επιτρέπουν να παρκάρουμε στη μέση του δρόμου ,να κλείνουμε με χώματα το δρόμο (κέντρο υγείας), να παρκάρουμε τις βάρκες μας κάτω από την πολυκατοικίας μας (λες και υπάρχει άνετος χώρος).
    Να πάνε στον αγύριστο λοιπόν οι Αθηναίοι και να μας αφήσουν να γυρίσουμε στην εποχή που χτυπάγαμε πεύκα για να ζήσουμε.

  12. Προς τον φίλο 1037!!Καλά τα λες και από ότι φαίνεται αγαπάς και το Λουτράκι ΜΑΣ. Είναι άδικο πάντως να κατηγορούν και τους Αθηναίους και τους λουτρακιωτες. Άμα ο καθένας που δεν προσέχει το λουτρακι και το κάθε άλλο μέρος είναι ΓΑΙΔΑΡΟΣ δεν φταίει κανείς άλλος και στο Ναύπλιο και στο Πόρο κλπ μέρη που είπες θα υπάρχουν γαϊδούρια και Αναισθητοι και δεν θα πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Για το φίλο που είπε ότι πετάνε τα σκουπίδια με τρίποντο στους κάδους. Σε πληροφορω αδερφε χειμώνα έχω δει με τα μάτια μου "λουτρακιωτικο"αυτοκίνητο να ρίχνει τρίποντο στην γωνία στην Υψηλαντου με το καπάκι του κάδου κλειστό.Να τα λέμε όλα!Με τους Αθηναίους έχουμε μάθει να ζούμε δεκαετίες τώρα μαζί και δεν νομίζω ότι φταίνε για όλα όπως τους κατηγορουν!Στο φινάλε που λέει "και η σκόνη του πελάτη "είναι καλή!!Καλησπέρα και μην γκρινιάζουμε

  13. Πολύ μανία έχεις με τον λοφο φίλε 1.38.Αντιθετα,δεν σε ενωχλει καθόλου η παρακείμενη κάθοδος του λόφου που διακόπτεται, ούτε το πόσοι κοιμούνται τα βράδια στο παραλιακό πάρκο,ουτε το πόσοι είναι γραμμενοι στο κοινωνικο παντοπωλείο.Αν δεν σου αρέσει το Λουτράκι,παγενε στο χωριό σου να κάνεις συστασεις και παρατηρήσεις για βελτιώσεις.

  14. ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ !!
    Ε ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ … ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ !! ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΟΧΙ ??
    ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΘΕΑ ??
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ !!!!!!!!

  15. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΌΣ ΣΤΗΝ ΠΙΆΤΣΑ…. ΠΙΣΤΕΎΩ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΥΓΈΝΕΙΑ….. ΜΕΤΆ ΤΑ ΤΌΣΑ ΣΧΌΛΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΕΙ ΤΙΣ ΒΆΡΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΉΣ ΠΆΕΙ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΌΛΕΣ ΟΙ ΒΆΡΚΕΣ!

  16. Κι ολα αυτα γιατι ενοχληθηκε η κυρια απο τις βαρκες .
    Μηπως να το μαζεψετε το κολπακι μερικοι γιατι πολλα μας τα λετε .
    Καλα τα λεει ενας πιο πανω νισαφι πια με την υπεροψια των αθηναιων .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog