Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάποιος να τις μαζέψει ! Τι είπαν οι αθεόφοβες;;;Το Λουτράκι του Νομού…..Πελοποννήσου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Στην εκπομπή της ωραιοτάτης αλλά ….(μην το σχολιάσω τώρα) Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, βρέθηκε η κατά τα λεγόμενά της Λουτρακιώτισσα που προσπάθησε να πείσει τον κόσμο….ότι το Λουτράκι βρίσκεται στο Νομό Πελοποννήσου !!!!!!!!!!
«Έναν συγκλονιστικό διάλογο άκουσαν τα αυτιά του κοινού και στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks» ανάμεσα στην παρουσιάστρια της εκπομπής και μίας εκ των παικτριών, την Τάνια, όταν αυτή ξεκίνησε να λέει την ιστορία με την οποία επέλεξε να συνοδέψει το στυλ ντυσίματός της.

Η Τάνια ξεκίνησε να εξιστορεί αναφερόμενη στην καταγωγή της που είναι μισή από την Κρήτη και μισή από την Πελοπόννησο, το Λουτράκι. Η παρουσιάστρια τότε του παιχνιδιού ρώτησε την παίκτρια από πότε το Λουτράκι ανήκει στην Πελοπόννησο λαμβάνοντας την επική απάντηση της Τάνιας.

«Το Λουτράκι είναι στην Πελοπόννησο, στον νομό Πελοποννήσου. Ονομάζεται Κόρινθος αλλά ανήκει στον νομό Πελοποννήσου», ήταν τα πρώτα λόγια – μαχαιριές στη γεωγραφία του δημοτικού, ενώ μάταια η συμπαίκτριά της Έφη φώναζε από τη θέση της «Νομός Κορινθίας».

Η Τάνια επέμενε: «Πελοποννήσου. Αντικειμενικά ναι, Κορινθίας αλλά είναι στο νομό Πελοποννήσου. Τουλάχιστον έτσι ήτανε μέχρι που το ξέρω».

«Εγώ έχω πάει σε όλα αυτά τα μέρη, πολύ ωραία», ήταν τα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προσπαθώντας να σώσει οτιδήποτε μπορούσε να σώσει, αλλά ήταν πλέον αργά».

Κορίτσια ..καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε ! Δείτε το βίντεο και “καραφλιάστε” ελεύθερα..

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πω ένα ανέκδοτο για ξανθιές!!"Πως λένε τις ξανθιές που έχουν απορίες":Αναρωτιομο@@@@να!!Αυτή θέλει πέτρα στο λαιμό και φουνταρίσκα στον Ισθμό!!?Πάω να φτιάξω φραπεδακο με συχησανε τα βουρλα!!

  2. ΥΓ όλο το ξεχνουσα!!Ο φίλος μας σχολιαστής navalcomand έχει καιρό να σχολιάσει!!Ελπίζω να είναι καλά το παιδί και οι δουλειές να μην του επιτρέπουν να μας θυμάται εδώ στο μπλοκ. Φίλε Χρήστο γράψε ένα σχόλιο ότι είσαι καλά!Καλησπέρα στην παρέα

  3. Nα τις χαιρονται οι οικογενειες τους μυαλομενα κοριτσια και ξανθα δεν τους εχουν πει οτι το Λουτρακι ανηκει στην Στερεα Ελλαδα αλλα απο κοριτσια που το νου τους τον εχουν πως να ντυθουν για να προκαλεσου και στο down head τη περιμενεις τετοιους τσιμεντολιθους θα λενε

  4. Δυστυχώς αδέλφια, αυτό είναι το σημερινό σχολείο. Και περιλαμβάνει όλες τις βαθμίδες από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο. Δυστυχώς στα "πάρκινγκ" δεν μαθαίνεις γράμματα …

  5. 3 ζαχαρη και 1 και μισό καφέ.Αυτές ανοικουν στην κατηγορία ξανθιές που τα βάφουν κιόλας.Καλημερα φίλε 1125. Πας να με κουρδισεις εσύ

  6. Πώς κάνετε έτσι ρε,είναι γνωστό ότι οι πιο πολλές γυναίκες είναι σκράπες στη γεωγραφία.Καντε 1-2 ερωτήσεις στη γυναίκα σας και θα καταλάβετε.

  7. xaxaxa..7:33 μ.μ
    Βρε φίλε το Λουτράκι και γεωγραφικός και διοικητικός και σαν πληθυσμός ανήκει στην Πελοπόννησο,
    και δη στον νομό Κορινθίας..
    Μην σε μπερδεύει ο ισθμός σαν σύνορο, όπου είναι τεχνητό έργο… και όχι γεωγραφικό σύνορο…!

  8. 11:33 π.μ. Ε οχι φιλε να ειναι Λουτρακιωτισα και να μην ξερει οτι το Λουτρακι ανηκει στη Στερεα Ελλαδα ντροπη αισχος ρεζιλι εγινε

  9. Εσύ 1.08 έχεις αίσθηση της πραγματικότητας που δίνεις το Λουτράκι στην Πελοπόννησο ή μπας και αναμένεις ακόμη τον θρίαμβο του Ανδρέα στις επερχόμενες εκλογές του 1981? Να κάνω μια πρόβλεψη? θα γίνει πρωθυπουργός ο Ανδρέας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog